Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[VM] Eteria.pl | Wstępne Informacje

MrPiotrek122

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

pamietam jak jakis user zapytal sie w dziale Metin2 czy ekipa z MPCFORUM zrobi priva 3-4 Modernatorow napisalo ze Kokosz zabronil stawienia serverow prywatnych.

a tu teraz GM i MoD robia server .. po co wtedy wam ta ranga? dla szpanu czy jak ? na to wyglada Piotrek nic do ciebie nie mam ale pisales ze nie zawiedziesz " NAS " a tu robisz priva wiec zostawisz range GM na mpc bo bedziecie mieli swoje forum na serverze gdzie bedziesz potrzebny...

ja juz nie wiem co z tym forum sie dzieje. Warny za wypowiedzi a ci co maja range mod+ robia co chca GAMUS tylko sie stara i Istny .. nikt inny sie nie udziela jakby umarli.

Opublikowano

pamietam jak jakis user zapytal sie w dziale Metin2 czy ekipa z MPCFORUM zrobi priva 3-4 Modernatorow napisalo ze Kokosz zabronil stawienia serverow prywatnych.

a tu teraz GM i MoD robia server .. po co wtedy wam ta ranga? dla szpanu czy jak ? na to wyglada Piotrek nic do ciebie nie mam ale pisales ze nie zawiedziesz " NAS " a tu robisz priva wiec zostawisz range GM na mpc bo bedziecie mieli swoje forum na serverze gdzie bedziesz potrzebny...

ja juz nie wiem co z tym forum sie dzieje. Warny za wypowiedzi a ci co maja range mod+ robia co chca GAMUS tylko sie stara i Istny .. nikt inny sie nie udziela jakby umarli.

Zakazu juz dawno nie ma

Opublikowano

Zakazu już dawno nie ma, to że ktoś chce się realizować w tym, co lubi jest złe ? Dziwny tok myślenia, od kiedy rangi na forum są do szpanu ?

Opublikowano

Będzie to prawdziwy hard , lecz sam wiesz jak jest połowa ludzi zawsze będzie niezadowolona z "x" rzeczy , a nie można wszystkich zadowolić , bo jest to niemożliwe , zapraszamy na naszego fanpage , gdzie będą umieszczane informacje / zdjęcia z serwera. Co do dopracowania serwer , możesz mi uwierzyć na słowo , że będzie .

To dlaczego na nowym filmiku przedstawiacie go jako medium ? więc albo piszecie to pod "publiczkę", bo przyjęło się, że mało ludzi gra na hardach i to ma być chwyt "marketingowy", albo jest to faktycznie medium i wyjdzie jak na draenor, czy balanti ;)

beztytuuacf.png

Opublikowano

Dużo rozmawialiśmy nad serwerem wczoraj i doszliśmy do tego że będzie to serwer medium / hard przeplatany ze sobą , nie będzie i za łatwo i za trudno. Wiesz dla jednych hard to ravia, dla 2gich balantia. Dla jednych medium to DiamondMT2,a dla innych Balmora. Różnie ludzie oceniają. Nie robimy niczego pod publiczkę, gdybyśmy tak robili to serwer byłyby easy z dostępem do navi oraz każdy byłby gm.

• 4 lata później...
Opublikowano

Przedstawiony w temacie materiał wygasł, dlatego też temat ląduje w archiwum.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...