Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Metin2 SG- 1szy global z 105 lvl odblokowanym

BeQuiet

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

No i bardzo dobrze, teraz czekać na 105 w PL i kolejne filmy Boga FuBu.

Opublikowano

Powiem jedno exp powiększony = nadal 99lvl tylko zwiększyli próg lvl'owy. Według przelicznika 105 lvla równa się 99lvl.

Opublikowano

Powiem jedno exp powiększony = nadal 99lvl tylko zwiększyli próg lvl'owy. Według przelicznika 105 lvla równa się 99lvl.

słabo cie zrozumiałem i dalej nie wiem czy dla wszystkich powiększyli tego expa? xD

Opublikowano

słabo cie zrozumiałem i dalej nie wiem czy dla wszystkich powiększyli tego expa? xD

Ja go zrozumiałem tak, że z tym 100% expa to wbijesz od 1 do 105 w takim samym czasie jak bez bonusu od 1 do 99, czyli praktycznie nic się nie zmieniło... ;)

A bonus dla wszystkich...

Opublikowano

Ach, na SG gra dużo ludzi, ale fajnie że odblokowali tam max 105 lvl'ek.

82398773732626369279.png

i haters

Opublikowano

na pl'u wprowadzą 105 razem z nowymi mapami i itemami, a będzie to pewnie za minimum rok, skoro ma wyjść jeszcze jedna BETA, czyli jakieś pół roku do następnej bety + pół aż wprowadzą to w innych krajach + następne pół roku zanim wprowadzą go u nas, czyli dobrze ponad rok poczekamy :)

A na SG dodali chociaż nowe mapy i itemki ?

beztytuuacf.png

Opublikowano

100% exp powiększyli?

ale tylko dla 99 lvl czy dla wszystkich ?

bo jak dla wszystkich to może zacznę tam grać ;d

dodali chwilowe raty jak jak na plu będzie na święta tylko że na plu jest max 50% a tu dali 100% ;d
1363095337-U286162.png
Opublikowano

Na 105lvl na PLu trzeba będzie jeszcze trochę poczekać. Połączą serwery i pewnie chwile potem wprowadzą te rzeczy czyli nowe mapy i inne pierdoły.

Opublikowano

na pl'u wprowadzą 105 razem z nowymi mapami i itemami, a będzie to pewnie za minimum rok, skoro ma wyjść jeszcze jedna BETA, czyli jakieś pół roku do następnej bety + pół aż wprowadzą to w innych krajach + następne pół roku zanim wprowadzą go u nas, czyli dobrze ponad rok poczekamy :)

A na SG dodali chociaż nowe mapy i itemki ?

wyjdź z forum i usuń konto..

mapy i mooby będą w marcu dodane..

105 lvl tak samo

info od DariuszIII :D

Opublikowano

wyjdź z forum i usuń konto..

mapy i mooby będą w marcu dodane..

105 lvl tak samo

info od DariuszIII :D

a skąd on ma niby takie info, skoro nigdzie oficjalnie nie jest podane..

beztytuuacf.png

Opublikowano

zeby nie bylo plotek, exp podniesiony o 50% na stale(tu link http://forum.metin2.sg/showthread.php?23565-Leveling-curves-in-Metin2-Singapore) + było dodatkowe 100% z powodu porblemów techicznych(tu link http://forum.metin2.sg/showthread.php?24654-Server-Offline)

jesli macie jakies pytania pytajcie mnie, bo mam w miare dobry kontakt z administracja :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...