Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Q] W co gracie ?

ThePerzot

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siemka wszystkim :D Ostatnio zaczęło mi się nudzić i pomyślałem, że może by tak sobie pograć w coś sensownego na przeglądarce. Kiedyś grałem w Battle Night, chyba tak to się pisało :D, a teraz nie wiem co wybrać :/ Możecie mi podać jakieś spoko gierki i opisać je troszkę ?

r718w5.png

Ludzie używajcie Alt'a, bo chyba jest różnica w tym czy robimy komuś "łaskę" czy "laskę"

:)

Opublikowano

Nie pamiętam jak to się nazywało, ale grałem w gierkę, w której hodowało się smoczka i on z czasem rósł, ustawiało się dla niego bitwy, trenowało...

Opublikowano

A i zapomniałem dodać :P Nie chce gier typu plemiona gdzie rozbudowywuje się miasto, tylko gdzie ulepszamy swoją jedną postać :D

r718w5.png

Ludzie używajcie Alt'a, bo chyba jest różnica w tym czy robimy komuś "łaskę" czy "laskę"

Opublikowano

Od czasu do czasu z nudów czasami pyknę w Haxballa i Quake Live, obu tytułów chyba nie trzeba opisywać ;p

Opublikowano

Flinn oczywiście, że nie trzeba :D Ale ja szukam coś takiego typowo przeglądarkowego :P Coś jak właśnie Battle Knight ^^

r718w5.png

Opublikowano

Shakes & Fidget 2 serwer, mam 46 lvl, 167lvl i 39 lvl. Gildia wszystko po 25 poziom+.

Travian - 1 serwer, jestem w sojuszu co jest w top10, gram galami.

Masz jakiś problem bądź pytanie dotyczące komputera? Napisz do mnie, a postaram się ci pomóc.

Opublikowano

Dzięki wszystkim za odpowiedzi :P Pomyśle nad The West i BiteFight ^^. Jeżeli znacie coś jeszcze to możecie oczywiście pisać, temat przyda się innym użytkownikom z tym samym problemem :)

r718w5.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...