Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

iBot - Jedyny Działający Darmowy bot do SRO-R

Szymk0

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

A mi sie udalo wbic i nie wywalilo mnie. Wywalilem kilka eventowych itemkow ale skille czyta tylko jak sie je doda tak wiec albo samemu trzeba skille wlaczac albo zostawic go i bije normalnymi.

Opublikowano

Zrobiłem sobie bota na innym kompie i przy właczeniu iBot'a wyskakuje błąd: Component 'MSWINSCK.OCX' or one of its dependancies not correctly registered: a file is missing or invalid.

EDIT: OK Juz naprawilem ;p

EDIT2: Teraz te chinskie znaczki z botem FCK

Opublikowano

Tak wgl. to iBot jest darmowy ale to najgorszy bot. Można się męczyć i męczyc ale prawda jest taka, że bot działa tylko na starych postaciach kiedy nie dostawało sie petów, scrolli itp.

Na nowych postaciach chociaz sie bedziecie meczyc to moze wam dzialac tak, ze bedzie expic tylko normalnymi atakami a po uzyciu tego co dostalismy na poczatek bot siada i wlaczyc sie juz niechce. Nie polecam nikomu kto zaczyna, bo i tak nie bedzie wam dzialal tak jak chcecie.

Opublikowano

Tak wgl. to iBot jest darmowy ale to najgorszy bot. Można się męczyć i męczyc ale prawda jest taka, że bot działa tylko na starych postaciach kiedy nie dostawało sie petów, scrolli itp.

Na nowych postaciach chociaz sie bedziecie meczyc to moze wam dzialac tak, ze bedzie expic tylko normalnymi atakami a po uzyciu tego co dostalismy na poczatek bot siada i wlaczyc sie juz niechce. Nie polecam nikomu kto zaczyna, bo i tak nie bedzie wam dzialal tak jak chcecie.

Ibot nie jest najgorszym botem - Kiedy był regularnie updatowany był zdecydowanie najlepszym botem do silka i regularnie korzystało z niego zapewne kilka tysięcy osób. A czego ty się spodziewasz po bocie który ostatni raz był zaktualizowany 6 miesięcy temu?

Ale chyba akurat w jednym masz racje, zdecydowanie łatwiej jest teraz go odpalić na postaci zrobionej już kilka miesięcy temu - Choć by przykład taki że na moim nukerze 75lvl dzaiła bez zarzutu. A na nowej postaci dostaje pezpośredniego crasha po zalogowaniu.

Opublikowano

Nie jest aktualizowany ponieważ z tego co wiem to gościu nie chce się męczyć nad czymś za darmo. I jeżeli nie będzie aktualizacji to raczej na nowych postaciach nie będzie działał, na starych wiem , że działa ładnie bez zarzutów.

Opublikowano

Siemano.. Wszystko robie jak należy i dochodze do jednego momentu dokladnie gdy odpalam juz ibota pisz "HS Server is busy or down" Co mam zrobic?

Ip dobre jest bo przepisalem z ramki port tez git wiec nie wiem o co chodzi. ;/

• 4 tygodnie później...
Opublikowano

teraz mam taki problem : Zrobiłem wszystko jak w poradnikach , wlaczam wszystko i jest ok . wchodze w postac ( przez loader'a ) i wywala mnie z błędem ibota . na 2 silkach dc . i tak w kółko. nie wiem co z tym zrobić. POMOOOOOOCY!

• 2 tygodnie później...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...