Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie]Podrozenie postaci?

topher

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Katarina będzie kosztowała 6300 ?! Moja Katarinka kochana ? :(

Ale ceny mnie zaskoczyły, ciekawe, co jeszcze zmienią.+

ezgif-com-effects.gif

Opublikowano

W końcu w każdym teamie nie będę widziała eve czy katki która będzie sądziła, że może rozwalić wszystko i wszystkich... Jak miło ;)

71e6d390a9ea69700661668b284f3652a2f3e5d1

Opublikowano

haha, a ja katkę kupiłem, jak za 3150 była :> Ciekawe czy serio zdrożeje, jeżeli tak, to może częściej zacznę pickować Kate :)

Opublikowano

Omg pipki nie bedzie... tam jest stara baza postaci i cen. Tam garen dalej kosztuje 1350.

Pomagam w sprawach komputerowych

Opublikowano

haha, a ja katkę kupiłem, jak za 3150 była :> Ciekawe czy serio zdrożeje, jeżeli tak, to może częściej zacznę pickować Kate :)

po co? zeby pokazac ze masz ta postac? i tak jestes slaby

Opublikowano

Bardzo dobrze, że podrażają, te postacie są zbyt popularne, jeszcze teemo powinni na 6.300 zmienić.

Opublikowano

Skoro coś jest wprowadzane na PBE, to prędzej, czy później znajdzie się to na globalu.

@up. Tak, prawda. Nigdy nie spotkaliśmy się z takim czymś, ale może nas zaskoczą?

2ufgk6u.png

Opublikowano

Po prostu ceny postaci na PBE nie są updatowane - temat już kiedyś poruszany.

Zdrożenie postaci nigdy nie nadeszło i nie nadejdzie. A postaci są tam drogie - bo i tak dostajesz te 10k IP i 4k RP

do sprawdzania. Na LIVE tego nie będzie.

wikmk9.jpg

Opublikowano

Tez jestem pewny ze nie podrozeja... Ostatnio tez slyszalem ze podobno eve w najblizszym patchu podrozeje... Patch przyszedl a cena taka sama.. Wiec watpie :]

Opublikowano

@up

to bylo w s1, a wtedy w lolu bylo 30 postaci a nie ponad 100.

Predzej te postacie stanieja niz zdrozeja

bez takich linków, ponowne umieszczenie ban 30 dni.

Opublikowano

Smiechlem xin twitch eve tez na PBE kosztowali 10IP i co :D? tak samo garen dalej kosztuje 1350IP NA 100% nie podrozeja postacie jest to niemozliwe i jaki byl by w tym interes RIOT-U? Pozatym Anivia Karthus Taric Kog cassiopeia cailtyn i kilka jeszcze postaci stanialy ale nigdy nie podrozala lol

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...