Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] od kogo kupić kbota

MuLTIDJBLUE

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

http://www.mpcforum....a-od-kogo-kbot/ - pukacz, nie kupuj od dzieciarni kamieniarza który odpisuje od wielkiego dzwonu ;D

Napewno nie od tej dzieciarni pod tytułem polscy reselerze u których cena jest 150% wyższa. Ale jak juz cos , to polecam kamieniarza , oficjalny resseler wielu rzeczy 25zl kb ngg

Ale i tak kupie od ivana bo najtaniej i pewnosc ze nie ojebie(tworca bota)

Opublikowano

Ivan odpisuje raz na ruski rok!

Zalezy komu , gdzie , i kiedy to po pierwsze. Po drugie , to normalny pracujący dorosły człowiek , który tylko sobie tym dorabia ... ni musi byc 24/h

Opublikowano

Ja równiez polecam Pukacza, napisałem pytanie na gg do wszystkich 3 jedynym z nich ktory odpisał był Pukacz wszystko ładnie mi pomógł wiec jesli sam sie zdecyduje na kupno bota to u niego

Opublikowano

Ja polecam Ivana najwięcej osób od niego kupuje jest najbardziej zaufany i on stworzył bota !

2sgruiim7hp9.png

Nigdy nie rozmawiaj z idiotą. Najpierw sprowadzi Cię do swojego poziomu, a później pokona doświadczeniem.

Opublikowano

http://www.mpcforum....a-od-kogo-kbot/ - pukacz, nie kupuj od dzieciarni kamieniarza który odpisuje od wielkiego dzwonu ;D

od dzieciarni? "odpisuje od wielkiego dzwonu" poniewaz mam zycie prywatne jak widac w przeciwienstwie do ciebie, skoro masz czas zeby siedziec 24/h na mpc. wiec lepiej zajmij sie swoim zyciem zamiast gadac glupoty :)

a tak to polecam kupic u mnie za 25 zł

Opublikowano

Zaklinacz Deszcz, mógłbyś wreszcie przestać wywyższać pukacza??

Pukacz też nie święty.. nie umie się pogodzić z faktem, że nie jest sam na rynku.

//Topic

Najlepiej będzie jak kupisz u wujka władka albo u Reseller'a Zygmunta.

1355697137-U769566.png

Opublikowano

Kupiłem u Kamieniarza - nawet częściej mnie nie było niż jego gdy mieliśmy się dogadać ;) Tak wyszło no cóż :P Ale bez problemu wszystko przebiegło i polecam!!

1362495952.png
Opublikowano

Zaklinacz i pukacz to sparaw oczywista , przecierz na kazdym kroku go wywyższa ...

Opublikowano

Kolejny dziwny temat dotyczący handlarzy :angry: jeśli pominięto oficjalną i zarazem najtańszą formę kupna przez kbot.com domniemywam że konto MuLTIDJBLUE to faktycznie multi-konto jakiegoś handlarza a zarazem kolejna reklama. A co do dostępności sprzedawców KBota i szybkości

odpisywania to kolejna ściema... jak nie ma Ivana to jest Diamond a gdy i tego braknie to do Andreyko a na skype lub icq widać

kto jest dostępny

Opublikowano

a ja Wam coś powiem , że PUKACZ

To jest ZAKILNACZ DESZCZ

Już brak mi sił na tłumaczenie się, że pukacz i ja to inna osoba. To twoim zdaniem osoby które uważają, że kamyk jest pro i wgl to też kamyk ?

Ja polecam Ivana najwięcej osób od niego kupuje jest najbardziej zaufany i on stworzył bota !

Ciekawe.... Ivan stworzył bota ciekawe stwierdzenie...

sygnacu.jpg

Opublikowano

Już brak mi sił na tłumaczenie się, że pukacz i ja to inna osoba. To twoim zdaniem osoby które uważają, że kamyk jest pro i wgl to też kamyk ?

Ciekawe.... Ivan stworzył bota ciekawe stwierdzenie...

Bota stworzył Avin , ivan go zmodyfikował , ty widze zawsze sie musisz do czegos przyjebac.

Opublikowano

Ohh randomie, randomie.

Bardzk malo wiesz a tak cwaniakujesz..

Już brak mi sił na tłumaczenie się, że pukacz i ja to inna osoba.

Nie powiedziałbym ;)

1355697137-U769566.png

Opublikowano

Od kamieniarza.

- najbardziej zaufany, nie tylko w polsce ale także w innych krajach, udziela sie na ep*p

- największa oferta

- estetyczna strona :D

Co do zaufania do kamyka, można stwierdzić ile osób mu ufa, bo siedzi na jego forum.

1355697137-U769566.png

Opublikowano

Zamiast napisać u kogo najlepiej kupić to temat się zmienił kto jest kim !

2sgruiim7hp9.png

Nigdy nie rozmawiaj z idiotą. Najpierw sprowadzi Cię do swojego poziomu, a później pokona doświadczeniem.

Opublikowano

Od kamieniarza.

- najbardziej zaufany, nie tylko w polsce ale także w innych krajach, udziela sie na ep*p

- największa oferta

- estetyczna strona :D

Co do zaufania do kamyka, można stwierdzić ile osób mu ufa, bo siedzi na jego forum.

tylko z ostatnim się nie zgodzę, co ma strona do jego sumienności i tego,że nie okrada i nie kręci ? :P

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...