Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Filmy Minecraft.

NectarOrange

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, chciałbym zacząć nagrywać filmy z Minecrafta dla rozrywki na YouTube.

I mam do Was pytanie/prośbę. Co ogółem mógłbym nagrywać solo , jakieś mapy escape. Co jeszcze? Proszę Was o pomoc.

Opublikowano

Napewno nie nagrywaj serii typu "Let's play Minecraft" - sam to nagrywam i zauważyłem że zainteresowanie jest nie duże :) Musiałbyś mieć 5 k + widzów, W bardzo bardzo dobrym wykonaniu napewno oglądał bym jakieś poradniki-Modyfikacje - Może i nawet Escape'y :) Ale musisz się naprawde do tego przyłożyć

Pozdrawiam i życze powodzenia.

~ESSuTv

Opublikowano

Polecam Ci robić serię przygód z Minescarf. Wiesz masz tam określony scenariusz, co masz robić, coś takiego jak robił

JJayJoker

Przygody z Minecraft Sezon 2

Opublikowano

Polecam Ci robić serię przygód z Minescarf. Wiesz masz tam określony scenariusz, co masz robić, coś takiego jak robił

JJayJoker

Uwierz mi, JJay nie jest fajny.

ach_96055.png

"Gram w LoLa bo nie działa mi DotA 2" - Mrostry0407

Opublikowano

Panowie jesteście świetni , dziękuję za pomoc.

Lecz jest tylko jeden problem,już z dwa miesiące nie grałem w Minecrafta, a chciałbym właśnie znów troszkę pograć,przy czym nagrywać filmy. :-)

edit:

Mam jeszcze jeden błąd w Minecrafcie:

vsjn.jpg

Takie kreski na wodzie, przy każdym klocku.

Opublikowano

Nie widze obrazka.. Ale chyba wiem o co chodzi, tez mialem ten blad wynikal on z zlego sterownika, u Ciebie moze byc tak samo..

Cześć.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...