Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Jaka gre ?

9diablo9

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Jakie gry polecacie na dlugie zimowe wieczory ? Dodam ze musi to byc single player poniewaz net mi niedziala przez wi fi bo ciagle wywala co ok. 10 min. i musze internet resetowac .

Opublikowano

Każdy lubi inny typ gier ale bym polecał najbardziej

Battlefield 3

Call of Duty Black Ops 2

Call of Duty Modern Warfare 3

Farcry 3

Fallout

GTA 4

Resident Evil 6

Gran Tourismo 5

Need for Speed Undercover

2sgruiim7hp9.png

Nigdy nie rozmawiaj z idiotą. Najpierw sprowadzi Cię do swojego poziomu, a później pokona doświadczeniem.

Opublikowano

Far Cry 3 ( singiel na ok. 12 h ) ,gta 4 ( długi singiel, dużo misji, można tam kraść, latać heli itp.), gta san andreas ( troche więcej pojazdów niż w gta 4, ale gorsza grafa ) no i tyle.

1390144171-U592769.png

Opublikowano

Red Dead Redemption, z tym że dla Ciebie chyba odpada bo tak jak Skyrim jest po angielsku a jak nie zrozumiesz co mówią bohaterowie (sam zawsze gram z translatorem w ręku) to nie będziesz wiedział o co chodzi w fabule. Polecam Ci Uncharted, God of War, Fight Night Champion.

fs_overall.png

Opublikowano

Dodam jeszcze inFamous 2, wczoraj sobie pobrałem i muszę przyznać że dawno w tak świetną grę nie grałem. Przypomina Assassin's Creeda, otwarty świat, polska lokalizacja, ogromna ilość znajdziek i dość trudne trofea co wydłuża rozgrywkę, ciekawa fabuła, niezła grafika. I trzeba przyznać, że jest dość trudna, na średnim poziomie trudności ginąłem już sporo razy. Do tego możliwość bycia dobrym lub złym, dla mnie absolutny must have na PS3. Muszę sobie jeszcze jedynkę kupić.

fs_overall.png

Opublikowano

Jak lubisz przygodówki i platformówki to polecam Ratchet & Clank Trilogy. Zajebista gra z mojego dzieciństwa wydana najpierw na konsolę ps2 nastepnie na ps3. Nie patrz na wiek, bo od 3 lat.. Gra zajebista.

Opublikowano

Polecam Ci jeszcze Wiedźmina 2 : ) Najlepszy Rpg w jaki grałem, lepszy od Skyrima dla mnie.

Do tego troche dla zabawy LEGO Władca Pierścieni spróbuj, wciaga : )

Sorki mój błąd myślałem, że to dział o xbox :D

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...