Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Problem z dota 2 dziwne

DavMine

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siema :D

mam problem gdy w włączam steam wyskakuje że dota 2 jest skasowana (wtf) ale na komputerze ją mam kilkam w ikone doty no i się włącza ale potem gdy dota się ładuje wyskakuje błąd Connecting dota 2 procesing network... coś w tym stylu dziwne bo w dote gram już kilka dni i nic takiego nie było

4kbucl.png
Opublikowano

mam problem gdy w włączam steam wyskakuje że dota 2 jest skasowana (wtf) ale na komputerze ją mam kilkam w ikone doty no i się włącza ale potem gdy dota się ładuje wyskakuje błąd Connecting dota 2 procesing network... coś w tym stylu dziwne bo w dote gram już kilka dni i nic takiego nie było

Odzyskiwanie ( do tego czasu jak maiłeś dote) lub reinstal

domineses.jpg

Antix Najlepszy GM MPC

Lord Makin Najlepszy Administrator i opiekun MPC

Opublikowano

mam problem gdy w włączam steam wyskakuje że dota 2 jest skasowana (wtf)

czyli przy starcie steama wyskakuje ze dota 2 sie skasowala, ok rozumiem

ale na komputerze ją mam kilkam w ikone doty no i się włącza ale potem gdy dota się ładuje wyskakuje błąd Connecting dota 2 procesing network...

to moze wez internet wlacz?

coś w tym stylu dziwne bo w dote gram już kilka dni i nic takiego nie było

to czemu nie przeinstalujesz

fe7afd2c01dc5fe025c76fe9bf8c0b0e.jpeg
4to7r2K.png

Legenda
Opublikowano

Jeżeli od razu klikasz ikonkę doty to powinno cię automatycznie przenieść do steam gdzie będzie Ci zakaz się zalogować. Po tym albo włączy się automatycznie lub ręcznie będziesz musiał uruchomić grę. Jeżeli zamiast "graj" piszę ci "instalacja" to znaczy, że musisz zainstalować. Nie wiem sam już w czym jest problem, ponieważ jest to bardzo chaotycznie opisane.

exModerator Metin2 | exModerator DOTA

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...