Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

OuTanMT2 [Hamachi][PL]

NieUgryze

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Lekko mnie to zaczyna wkurwiac, lecz jeszcze 1 dzien i mam dosc. Zrobi cos nie potrzebnego to sie pozegna ze mna, iz ja tam all robilem. To nie jest technik, lecz quester

Technik aka Quester Helper.

• Odpowiedzi 113
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Proszę o Oczyszczenie Tematu z Postów ReyShi bo jest to jeden wielki Hejcik, który się podnieca dziw**kami pod ręką ..

Opublikowano

Dziwki u boku to Ty sobie lepisz w nosie a potem wkladasz je do dupy myslac o swietym mikolaju badajacym Twojego rowa

Szkoda ze w tym wszystkim musialy ucierpiec jeszcze renifery az mysle o zloszeniu tego do ligi praw ochrony nad zwierzetami

Czlowieku nie pluj sie jak do mnie mowisz i wypowiadaj sie na poziomie bo to co prubojesz zrobic jest niewiarygodne iz jestem starszy i Twoje teksty sa proste jak motyka

Opublikowano

Dno totalne...

Co chwila wyłączany, pełno bugów... nawet umiejętności wziąć nie można. GM cały czas tylko 'za 10 minut ON', 'po reboocie będzie wszystko'

Opublikowano

@Exam itd. Ja jestem od Questów i co to powtarzam po raz kolejny ... Technikiem jest TataAdek3n i Bosski .. Tylko, że Bosski za miast edytować drop to on się w Questy bawił i wszystko poszło tak jak krew w piach. Więc wybacz ale do "Zepsucia Questa" Mnie nie mieszaj. @ShaLiu: Po co komentujesz w tej prezce server ? Ty tam rób swój . Bo Gówno wiesz i Gówno Potrafisz .. A mówisz i mnie oczerniasz. Zrób chociaż coś na server a nie. Leniu.. Spisz do 15 cały dzień itd. a potem się dziwisz, że z tb. nic nie robiłem jak ja już od 14 na kompie a cb. nie ma .. Ale jak ja miałem gdzieś pójść to aż żal dupę ściskał jak się darliście zostać ... Więc nie pozwalaj sobie już tutaj za dużo.. Bo twój server i twoja żałosna gra jest do Kitu .. Ty jesteś deb**lem bo myślałeś, że ktoś ci napisze Questa na ruszające się kółeczko u handlarzy...

Opublikowano

Ta ddosy na hamachi jakim cudem , napewno nie z czyjegoś kompa , a z dedyka jest to nie możliwe.

Po drugie nie wiem co wy ludzie tu widzicie w tym serwerze , to jest pewnie zedytowany gotowiec gdzie jest masa bugów oraz dziurawe game z tabelami.

Serwer jak każdy inny nowe bronie i mapy .. Questy też nie są jakieś fascynujące.

Opublikowano

lPo Pierwsze to ja wyrzucilem krzyska po czym zaczal sie tlumaczyc ale juz go nie chcialem a Ty miales wkoncu sie ogarnac i dorosnac tzn dojrzec wiec nie pisz ze odeszliscie maly czlowieku bo jakos z tego powodu nikt nie placze a Dubik az ulozyl serenade na czesc Twoje odejscia walil mrozonke wiec jak widzisz nie jestes taki istotny w tym kregu a co do kultury chlopaku to powiem Ci krotko jakby wybuchla daj boze wojna to bym pomogl wrogom w pierwszej lini rozlozyc na czesci pierwsze cala strukture Twojej rodziny i jej korzeni amen

Opublikowano

Erom ale nie rozumiesz ?

To jest czlowiek bez ambicji...

Bez pojec bez swiatopogladu...

- 0 Kultury:

(ej koles) (Masz Bana) (Debile) (Cwaniactwo) (oszust)

Te cechy nie czynia Cie lepszym bo to nie jest ani kulturalne ani inteligetne...

Jedyne co budujesz to tylko rozwijasz swoje chamstwo wewnetrzne...

Juz widze 6 osób na tym temacie które maja w Ciebie wbite Shojacz wiiec ulotnij sie stad bo ludzie oczekuja sensu a w tobie jest jego brak...

Ludzie tu staraja sie prezentowac chociaz potocznie pozory impresji a Ty psujesz ludzia zycie...

Opublikowano

A wiesz co ja bym zrobił ? Zajeb**l twoja rodzinę drutem ;/ Bo nie będziesz mojej tu obrażał nazisto..A Shaliu powiem ci cos jeszcze.Jesteś Idiotą po co się wypowiadzasz jak nie grasz .. Wyjdź stąd i nie wracaj :] Taka mała Rada . Modka proszę o Oczyszczenie Tematu i Zamkniecie.

Opublikowano

Szczerze? Reyshi troche racji troche smiechu z Ciebie. Jedziesz go od kad odszedl z teamu. Mowisz 'byl nie potrzebny', a teraz kurwa oczerniasz byly serw ... Zastanów się czy go chcesz w teamie czy nie, iz twoje posty mnie już śmieszą.

Technik aka Quester Helper.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...