Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] PS3 Kupno , Jak Korzystniej ?

matis2000

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

1)Lepiej po.Teraz nie ma żadnych dobrych ofert.Nawet drożej wychodzi zalezy gdzie się kupuje

2)Obojętne

3)Sports Champions 1 & 2, Mistrzostwa Nocnych Zawodników

4) Jak chcesz dokupować dysk to już lepiej od razu brać 500 GB bo na to samo Ci wyjdzie

5) Jeżeli masz dobrego neta to tak

6) Vita jest kontatybilna z PS3 więc możesz jej używać jak kontroler.Jak chcesz

7) Nie ma w planach żadnej nowej konsoli jeszcze więc nie ma co myśleć o tym

Opublikowano

1. Nie ma to znaczenia

2. Wszystko zależy od zestawu i gry, jeśli dana gra Cię interesuje to sobie kup zestaw z grą

3. Nie wiem

4. 500gb

5. Zdecydowanie tak

6. Rób co chcesz

7. Chodzą plotki, że pierwsze informacje o next genach ujrzą światło dzienne na targach E3 2013, oczywiście to plotki ale jeśli miały by się potwierdzić to prawdopodobnie nowa konsola by była w 2014 roku

819531478353821175209.gif

Opublikowano

1. Tak kupuj teraz bo są promocje w sklepach nawet do 20%

2. Jeżeli w zestawie znajdziesz gre która ci się podoba to tak.

3. Tak EyePet itd

4. 500gb

5. Tak jak najbardziej darmowe gry itd.

6. Jeżeli lubisz grać w gry bardzo to sprzedaj.

7. PS4 ma wyjść w 2014 podobno to raczej kupuj PS3 i tak bo sprzedasz trochę dołożysz i masz PS4.

2sgruiim7hp9.png

Nigdy nie rozmawiaj z idiotą. Najpierw sprowadzi Cię do swojego poziomu, a później pokona doświadczeniem.

Opublikowano

1.Lepiej teraz bo tańsze :)

2.Wg. mnie nie :D

3.Sports Champions i inne ;)

4.500

5.Opłaca się i to bardzo :) teraz w ps+ masz ZA DARMO Batmana najnowszego :)

6.Sprzedaj :)

7.Kupuj PS3 na 4 jeszcze poczekamy z 2 lata.

Opublikowano

Chcę kupić konsole i oczywiście PS3 wiem ze jest tego duzo na mpcforum więc nie będę zadawał głupich pytań ;) .

Przejdzmy od rzeczy a raczej chciałbym się o to spytać

1. Konsolę chcę sobie zakupić na święta, czy powinienem ją kupić w trakcie ich trwania, czy może poczekać do Stycznia , mam wtedy urodziny :) ? Wszystko zależy od promocji w sklepach/ na Allegro

2. Czy opłaca się kupywać BundelPacka czy zestaw jak chce tak to se nazywajcie , czy samo konsole i od dzielnie gry ? Ja kupiłem PS3 160GB, 2 move i Sports Champions i nie żałuję

3. Czy są fajne gry na MOVA ? Jak na razie grałem tylko w Sports Champions i jest bardzo fajne, oprócz tego Little Big Planet 2, Heavy Rain, The Fight

4.Co lepiej 500 GB czy 12GB i dokupić dysk ? [Raczej Mało pobieram , ale 12GB to troche mało a 12GB to bardzo mało. Przy pierwszym uruchomieniu konsoli z 160GB zostało mi około 148GB, poza tym od czasu do czasu pobierze się jakieś demo, wgra film czy muzykę, kupi coś co jest tylko na PS Store i też trzeba to pobrać, a niektóre gry wymagają instalacji

500Gb to troche duzo ps. A nie chcę kupywać 360GB bo to slim a ja chcem superslim ] jeszcze się nad tym zastanów, nie chcę wszczynać wojny ale super slimy są podobno dość awaryjne, jak ja kupowałem to radzili mi brać Slima a czytając opinie innych o Super Slimie dowiedziałem się że trochę osób już zwracało konsole do Sony

5.Czy opłaca się kupywać Ps+ ? na Facebooku jest promocja i możesz dostać miesiąc PSN+ za darmo, napisz na PW. a poza tym to opłaca się, masz ponad 40 gier za darmo w ciągu roku, o niebo lepsze jest to niż Xbox Live Gold gdzie płacisz za rok te 120zł i masz głównie tylko multi, tutaj gry za free, dostęp do bety np. God of War i promocje nawet ponad 50%

6. Mam Vitę zostawić ją sobie czy sprzedać by mieć więcej kasy na gry do ps3.? ja bym zostawił

7. Ok To pytanie jest głupie <_< : Czy warto PS3 kupywać czy moze poczekać do PS4. kupuj PS3, nie ma co się zastanawiać. wyszło tyle gier że będziesz miał w cholerę do ogrania + wersje HD gier z PS2. jak wyjdzie PS4 to i tak będzie z korzyścią dla nas bo gry z PS3 stanieją

EDIT: Poczytałem i niby ps4 ma wyjść 2014 niewiem czy kupywać 3 czy czekać na 4 . Czy się wogóle opłaca roczek pograć i tle :angry: . Trochę głupio jak doradzacie zeby taniej to moze wzionsc slimke a nie superslimke , Nie chcę poprostu wpakować kasy w Gówno , nie mówie ze 3 tylko ze jak wyjdzie 4 to koniec 3 i co z tym ? Na PS3 gry będą wydawane jeszcze kilka lat po wyjściu PS4, o to się nie martw. poza tym, chyba nie wydaje Ci się że za PS4 zapłacisz mniej niż +1500zł niedługo po premierze? nie mówiąc już o braku takiej ilości gier jaka jest na PS3, zanim next geny się rozkręcą trochę czasu minie

fs_overall.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...