Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Problem] Maple sie zacina ;/

Kuba221

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam mam problem a mianowicie od ostatniej aktualizacji w ktorej wszedl Kaiser maple zacina mi sie ;// jak zabijam wieksza ilosc mobow na raz to jest jakby scina i potem padaja nie wiem dlaczego tak sie dzieje wczescniej nie bylo takich scin. Macie moze na to jakas rade ? Jakis program co mi moze pomoc. Parametry kompa : AMD Athlon 3000+ 1.81 GZ , 2GB RAM , karta graficzna ATI REDAON x1550 256mb. Prosze o szybka odpowiedz

Opublikowano

Być może to właśnie wina tej aktualizacji.

Jak ci się chce, to usuń całkowicie grę i pobierz na nowo.

Na początek zrób podstawowe czynności, czyli wyłącz zbędne programy (również antywirusa), ściągnij Gameboostera/program do optymalizacji łącza.

Opublikowano

Ok dzięki. Mam pewien problem z Gameboosterem a mianowicie jak go mam zainstalowanego to mi sie włączają automatyczne aktualizację i ino je wyłącze to po jakimś czasie znowu się włączają jest jakiś sposób żeby je wyłączyć ? Czy może powinienem zaaktualizowac komputer bo aktualizacji automatycznych nie uzywalem od ponad roku ?

• 4 miesiące temu...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...