Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[tutorial]reje.na Jhyt2

+18 ^^

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 95
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

jak nie dziala jak działa przez chwilą się zarejestrowałem

żąl coś z tym servem s2 jest bo na kmr modzie jak tylko klikne to się metek wyłaczy

no a na s1 błąd połączenia z serwerem...

@up

SPAM to właśnie ty robisz i nie mów modką co mają robić...

76561198032469690.png
Opublikowano

mam spolszczenie gram se mam 99 jak kazdy i server nawet fajny jest troche lagow przez dzieci neo jak ze szkoly wruca ale mam prozbe ja gram na spolszczeniu moglbym mi ktos dac takiego metka chinskiego zebym mogl kd wkladac bo sciagnalem takie cos ze stronki zajmowalo choba 500mega i na stronce przy nim mrygal taki napis "new" pobralem to ale tam niema zadnego metka takego zeby wlaczec grac czy musze cos tam wkleic do tego folderu czy co help pe pls!!!

Chcesz mieć super prezętacje serwera albo TuTa? napisz na gg 3918695 zrobie ją za ciebie :)

Jeżeli pomogłem daj + będę wdzięczny

Opublikowano

a i bylo na stronce takie cos co 3 mega mialo ale nie da sie pobrac ;/

Chcesz mieć super prezętacje serwera albo TuTa? napisz na gg 3918695 zrobie ją za ciebie :)

Jeżeli pomogłem daj + będę wdzięczny

Opublikowano

serwer do bani 5 min i 99 lvl,, i zmuła jest,, a jak masz 99 to wiadomo, że umiejętnosci nie ulepszysz ani tych magicznych,, bo expa nie masz. Ogólnie nie polecam.

Opublikowano
serwer do bani 5 min i 99 lvl,, i zmuła jest,, a jak masz 99 to wiadomo, że umiejętnosci nie ulepszysz ani tych magicznych,, bo expa nie masz. Ogólnie nie polecam.

Jej.. neokid sie znalazl! Boshe,przecierz nie musisz wbijac 99 a czy ktos ci kaze? Neosie pomysl troche...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...