Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie]Hosting

Hosting  

17 użytkowników zagłosowało

1. 1. Który hosting?

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

tak jak w temacie..

DOradzicie jakis tani hosting? Nie ownserve..

Zastanawiam się między CraftServe a Mineserv? Który byści mi radzili?

mylittleponym.pngSygnatura by Shavire <3

STOP komentarzom typu: "AMD to gówno"! Zanim coś napiszesz, to pomyśl jak odbiorą to inni !

Opublikowano

MineServ jest żałosny , maksymalne pliki , które bd chciał przesłać to max 2mb ! Żadnej mapy sie na da wgrać ....

//nieregulaminowa sygnatura - reflink

//BR3ND

Opublikowano

a MAm takie pytanie.. Jeśli kupie 1 serwer dirt i później 2-gi to jak bylo za 1 razem 3 sloty to sie powiekszy czy nie?

STOP komentarzom typu: "AMD to gówno"! Zanim coś napiszesz, to pomyśl jak odbiorą to inni !

Opublikowano

Polecam CraftServe, śa bardzo profesionalni a starają się o jak najlepsze warunki dla twojego serwera natomiast MineServ niby ma dobre serwery ale mają u mnie minusa ponieważ z różnymi problemami do nich pisałem i to dość dawno temu i do dziś nie otrzymałem odpowiedzi.

Więc CRAFTSERVE

Brak sygnatury jest oznaką inteligencji ^^

Opublikowano

ile mb max moge tam wgrać?

Opublikowano

CO do poprzedniego pytania. Nie kupisz kolejny serwer i bedziesz miał serwery po 3 sloty ^^

Jakbyś szukał pomocy co do bukkita to Śmiało pisz do mnie ;3

Na Dirt jest 256 MB :)

Brak sygnatury jest oznaką inteligencji ^^

Opublikowano

W temacie wypowiadają się osoby, które jak widać mają nikłą wiedzę...

Jakie w ogóle ograniczenia plików? Na serwer można wgrać nieograniczonej wielkości pliki korzystając na przykład z FilleZilli... Do tego mineserv nie robi problemów tym, którzy chcą ulepszyć swój serwer i starają się go poprawić (na przykład przez przeniesienie maszyny). Dobry kontakt jest na +.

Zdecydowanie polecam mineserv :D

Kiedyś myślałem, że jestem elfem, ale tata powiedział, że jestem nikim i tak już zostało....

vvv Potrafisz tworzyć serwer? Sprawdź! vvv

Poszukuję kogoś kto przygotuje mi serwer na wersję Pocket Edition. Oferuję opłacalną współpracę. Więcej info WYŁĄCZNIE na priv

Opublikowano

W temacie wypowiadają się osoby, które jak widać mają nikłą wiedzę...

Jakie w ogóle ograniczenia plików? Na serwer można wgrać nieograniczonej wielkości pliki korzystając na przykład z FilleZilli... Do tego mineserv nie robi problemów tym, którzy chcą ulepszyć swój serwer i starają się go poprawić (na przykład przez przeniesienie maszyny). Dobry kontakt jest na +.

Zdecydowanie polecam mineserv :D

Jak widzisz większość ludzi mówi abym wybrał CSRV..

Więc skoro mniejszość jest za MineServ to raczej wybiore CSRV - nie jest tak że ty dobrze radzisz ( a na 99% dobrze radzisz) to jednak pójde tam gdzie jest więcej osób..

Opublikowano

Mineserv i CraftServe to jest takie same ździerstwo. 3 sloty na craftserve kosztują 5 zł, są lagi i przez sms 11.07 zł brutto,

Mineserv za 5 slotów, 10 craftów, czyli 30.75 zł sms.

Radzę Ci wybrać Fiberhost. Lagów nie ma, dużo slotów za niską cenę.

Opublikowano

Miałem na craftserve 4 serwery, obecny trzymam już od września i praktycznie nie było lagów, aby troche przymulało na bukkit 1.4.2R01 ale to beta więc nei ma się co dziwić, obecnie na 1.4.5 jest super (miałem pakiet wooden,stone, iron, wszystkie super :D)

Polecam Craftserve!

Pomogłem? LIKE!

.::Bukkit::. .::JAVA::. .::MyBB::. .::WordPress::. .::CINEMA4D::. .::SonyVegas::.

Moje tutki: http://www.mpcforum.pl/topic/919764-mini-tut-kolorowe-nicki-w-tabeli-graczy-pod-tab-w-essentials/

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...