Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Problem - MC pocket Edytion 0.5.0

DevilShadow

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

siema mam problem z MC pocket edytion jak włączę grę to strzałki do poruszania mam strasznie malutkie (Gram na tablecie 7') wie ktoś jak je powiększyć ?

Opublikowano

Ja mam wszytko ok , prawdopodonie rozdzielczość zamała . Co ma znaczenie pirat czy orginał chyba tyle , ze jak by powiedział pirat to byście mu nie pomogli ?

Nieregulaminowa sygnatura

Opublikowano

mam tableta 7` android 4.0.3 i minecraft mam na full screen tylko strzalkimam male a jest wersja na tableta i na fona czy tylko jedna jest ?

Opublikowano

Minecraft Pocket Edition przystosowany jest do Telefonów Komórkowych w których wyświetlacz nie jest aż tak duży :) A więc on sobie sam to jakoś skaluje i dlatego takie g** wychodzi.. :)

Opublikowano

Z mojego punktu widzenia, niestety nie :) No Chyba że jest jakaś appka która skaluje obraz.. Ale wątpie :)

Pozdrawiam

~ESSuTv

Opublikowano

moze ktos mial tez ten problem i poradzil sobie z tym bo ja mam 3 tabletytej samej firmy i na wszystkich to samo szukalem po necie i nic nie znalazlem inni na tabletach normalnie maja

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...