Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Sura WP 53-55 szkatki blasku ksiezyca

tyskacz004

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam. Mam pytanie bo już niedługo będzie event i nie wiem gdzie dropić wp mam aktualnie 46 lvl ale myśle nad wbiciem 53-55 lvl i nie wiem gdzie dropić szkatki blasku ksiezyca i heksagonalne na takim lvl ;p

Moje skile ( co dziennie czytam więc będą lepsze ) :

- Czarowane Ostrze : m6

- Czarowana Zbrojka : m5

- Strach : 10 pkt

- Wirek : 1 pkt

Moje eq ( raczej będzie lepsze )

- mistyczna +8 kd defa i speeda +3 ( 1k hp 10 do pz 10 odbicie 10 sztylety )

- fms+9 sr 33 kd +3 potwora i kryta

- wyzywka +9

- okrągla +7

- naszyjnik , buty , branza 1.5k hp

-ebo+9 ( 3 sloty )

Biolog : do oddania 9 ks.klatw ( wiec jak co dziennie by przejmował do bym oddał do eventu :D )

Koń : 14 lvl ( co dziennie robie wiec do eventu bedzie militar )

Moje staty :

pz ( jak narazie ) : 55

int ( max ) : 90

siła : jak było

zre : jak było

Mam 446 defa na tym lvl ale myśle że na 53-55 okolo by było z 480-500 defa bo dodaje do pz staty

mam 12k hp atak 625-653 na koniu

mam tez buffa 36 lvl 2x 28 % ( pomoc blogo )

Dodam że ogarniam cały spot w v1 szponów ten najwiekszy :D

Hmmm... To gdzie mi poradzicie dropić jak bym wbił ten 53-55 ( wtedy bym miał jeszcze strach na m , militara , wiecej defa i hp ) ;d I chodzi mi o te szkaty blasku ksiezyca i heksagonalne ;)

Nagradzam ! :)

Opublikowano

Po co mam siedzieć na BO jak ogarniam bez problemu najlepsze spoty w v1 :) tylko mi chodzi o to gdzie bedzie najlepiej dropic te szkatki ( gdzie bedzie najlepiej dropic ) bo w dolinie to ja napewno nie mam zamiaru dropic bo wszedzie bedzie zajete i jeszcze slabo leca wiec się pytam gdzie bedzie najwiecej lecic dodam ze bd miec 2x drop

Opublikowano

Najlepsza to komnata przed lordem małp. Tam najlepiej i najszybciej da się wydropić szkaty ale na Solarze jest jeden minus. Gra tam wiele osób i zazwyczaj te miejsca zajęte są przed topkę na dropach a w razie czego logają na główną postać i cie dedają.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...