Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Problem] Balantia

mivermixxx

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Problem jest prosty - każdemu działa serwer, tylko nie mi...

Wczoraj między godziną 20.45 - 21.00 serwer zmienił status na OFF, po 20 minutach kolega pisze mi na skype, że on gra ,a ja przy każdy kanale ( ch ) mam nadal '' ... '' , a gdy próbuje sie zalogować to '' błąd podczas łączenia sie z serwerem ''

Dodam, że jak klikne prawym na balantie i '' rozwiąż problemy ze zgodnoscią '' to wyskakuje komunikat '' wyświetl program według zalecanych ustawień '' <--- klikam i '' FATAL ERROR. Python Library this not exist '''

Reinstal robiłem ( wyłączałem też antyvirusa , dodawałem pliki do wyjątków itp )

Pobierałem od nowa clienta

Myślałem , że to wina internetu / routera, ale skoro mam tylko tak z Balantią to nie wydaje mi sie...;<

Mam Windows 7 , 64 bit - jeśli to ma w ogóle jakieś znaczenie...

Opublikowano

Dokładnie, są ataki. Twój kumpel mógł grać, a Ty nie.. dlaczego ? Bo on był w grze, dałbym sobie rękę uciąć, że jeżeli by się wylogował albo zmienił postać to już by nie wszedł. Cierpliwości.

Opublikowano

Nie nie ! Na facebooku pisali, ze działa, dzisiaj od godziny 9 do teraz nie moge grać , a na forum piszą, że grają...

Kolega nawet ssy wysyłał jak ludzi bije i hity lecą bo nie mogłem uwierzyć ;>

Opublikowano

Tak wszystko jest, zapore wylaczylem, antyvira usunalem...

Problem jest tak :

albo dostawca mi zablokowal jakos dostep do danego serwera

albo jakis wpis komputerze

albo mam bana na ip na serwerze

wszystko sam posprawdzam, tak czy siak macie po + za nic ;d

Opublikowano

OO taaak, na pewno... Jedynie pomaga mi welnes chociaż na Balanti taki cyrk sie dzieje, ze ledwo czas ma

Reszta to chuj wie gdzie jest, na forum zaden admin oprócz welnesa i moderatorów Ci nie pomoze :)

Oczywiście jeśli tego nie robiłeś nie przejmuj się

Czego nie robilem ?

Opublikowano

OO taaak, na pewno... Jedynie pomaga mi welnes chociaż na Balanti taki cyrk sie dzieje, ze ledwo czas ma

Reszta to chuj wie gdzie jest, na forum zaden admin oprócz welnesa i moderatorów Ci nie pomoze :)

Czego nie robilem ?

Obstawiam, że nie DDosowałeś serwera ale twoje IP było wśród takich. Zrób to co ci napisałem wcześniej.

==========================================================================================================================

Logo konkursowe Gratulację za znalezienie :).

aNttU.png

ZNALEZIONE

10s7llx.png

By

Maxio!

Opublikowano

A może spróbuj zmienić swoje IP? Ściągnij flyvpn (ten do zmiany ip. możesz go znaleźć w poradnikach na darmowe SMy, weź opcję freetrial) i sprawdź czy możesz wejść z innym ip. Wtedy przynajmniej będzie wiadomo, że problem tkwi w IP.

sygnabymiyoshi_zpsfbe77387.jpeg

by @Miyoshi

<3
Opublikowano

Zrób kopię plików PC i Locale, następnie wyrzuć je całkowicie z pack. Jeżeli nie pomoże to wrzuć je z powrotem.

Opublikowano

@Up Jak ma działać client bez plików PC i Locale o.O ?

1356027733523041.png

"Ashes to ashes and dust to dust"

Oto nowa historia zwykłego człowieka:

Members====>???====>???====>???

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...