Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Problem] numerowologia, brak paska :P

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

post-667548-0-17948600-1355585714.png post-667548-0-97111300-1355585730.png

Moj problem dotyczy ze w zakladce bonus gdy klikne nie pojawia sie ten pasek dolny jest po prostu czarne na dole oraz gdy klikne w zakladke umieje oteiraja mi sie EMOCJE a jak dam EMOCJE to SKILE sie otiwerają probowałem w game poprzestawiac lecz cos to nie trybi cos innego pomieszane jest wie ktos jak naprawic to ?

Pracuje niestety samodzielnie nad typowym hardem :

Mój Postęp Prac :

Pliki serwerowe : ok 80 %

Client : ok 80 %

Strona www : ok 95 %

Opublikowano

W locale_pl-->locale-->pl-->ui-->windows-->windows.dds masz tam pliki tab_1.sub tab_2.sub,tab_3.sub,tab_4.sub przeedytuj to.. powinno byc jeszcze tab_5.sub

Nowa zakladka to kolejny plik tab_(id).sub

Pomogłem? Daj Lubie to! :)

2252770056.png

Opublikowano

mam tab_5.sub a u mnie tak jest pomieszane zakladka status działa potem naciskam c ( w game numerologie zmienilem ) naciskam C pojawia sie zakladka umiejetnosci a pokazuje na pasku emocje tak jak wyzej masz na screenie . Daje V sa emocje lecz na pasku pokazuje Umiejetnosci ( podswietla sie ) misje nie pokazuje sie pod rzadnym klawiszem pod n bonus dziala . Misje w game sa ustawione pod klawiszem B a nie pokzuje sie nic jak klikne jak kilkne myszka to sie pojawia

Mój Postęp Prac :

Opublikowano

Pokabinuj pozamieniaj nazwy np z tab_1.sub na tab_3.sub zajmie Ci to kilka min ale zadziala <3 Jak trafisz to zostaw i zamieniaj inne az do skutku

Pomogłem? Daj Lubie to! :)

2252770056.png

Opublikowano

Ładnie wspolrzedne dalem i działa lecz nie działa 1 rzecz powinno pod klawiszem B pojawic sie zakladka misje tak lecz sie nie pkazuje jak klikne myszka normalnei sie otwiera zbinowane klawisze sa dobrze nie wiem czemu nie chce zatrybic jakis pomysl /?

Mój Postęp Prac :

Opublikowano

edytowałem na klawisz B i nie trybi :D

TAK TO WYGLADA W GAME

onPressKeyDict[app.DIK_X] = lambda state = "STATUS": self.interface.ToggleCharacterWindow(state)

onPressKeyDict[app.DIK_C] = lambda state = "SKILL": self.interface.ToggleCharacterWindow(state)

onPressKeyDict[app.DIK_V] = lambda state = "EMOTICON": self.interface.ToggleCharacterWindow(state)

onPressKeyDict[app.DIK_B] = lambda state = "QUEST": self.interface.ToggleCharacterWindow(state)

onPressKeyDict[app.DIK_N] = lambda state = "BONUS": self.interface.ToggleCharacterWindow(state)

Mój Postęp Prac :

Opublikowano

na inny trybi hmm czyzby B zajete było ? ;D

dobra zrobilem pod B usunałem : onPressKeyDict[app.DIK_B] = lambda : self.__PressHKey() i pomoglo dzieki teken :D

Mój Postęp Prac :

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...