Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Serwer cz.2

Endriex

Ankieta serwerowa  

44 użytkowników zagłosowało

1. 1. Czy zagra?by? na serwerze Comodo Unite? (zbli?one do hamachi)

2. 2. Na której wersji by? zagra? na serwerze minecraft z modami?

• 1.7.3
    • 1.2.5
    • 1.3.2
      0
    • 1.4.2
      0
    • 1.4.4
      0
    • 1.4.5
    • wogóle bym nie zagra?/a
    • 1.4.6
    • Nie jestem pewny/a

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Hahahah jak ja kocham ludzi płaczących za brakiem 1.7.3 (i za mało inteligentnych by sobie ściągnąć go z neta)

Czy wy w ogóle kiedyś zrozumiecie to ,że minecraft bez tych wszystkich aktualizacji już dawno by upadł ?*

Nawet jeśli nie lubicie alchemi enchantów itp. itd. to macie nowe bloki do budowania i według mnie to jest najważniejsze.

*[Tak było np. z Terraria (chociaż w minecraftcie można budować bez końca ,ale kto tak wytrzyma)]

Dobra a co do tematu zrób 1.7.3 zbierzesz garstkę graczy (na hamachi nawet tego nie zrobisz bo nikt nie ufa tej formie hostu)

Potem:

- Część z nich odpadnie bo się znudzi

- Będzie niewielu nowych (brak nowości - monotonność )

- Zostanie kilku zapaleńców niemogących przyzwyczaić się do nowych wersji mc

- problem z modyfikacjami - wszystko trzeba pisać samemu - a obstawiam ,że pro wybitnego programisty nie macie (o ile w ogóle jakiś jest)

Pozdrawiam Solo :)

83g1j35i6r82.png

Serdecznie zapraszam na serwer: http://www.mpcforum....fter-solocraft/

Opublikowano

Do Ankiety powinnienes dodac przy wersji "Nie jestem pewien" poniewaz niektorych modow nie ma na dana wersje ::<

zrobione...

Hahahah jak ja kocham ludzi płaczących za brakiem 1.7.3 (i za mało inteligentnych by sobie ściągnąć go z neta)

Czy wy w ogóle kiedyś zrozumiecie to ,że minecraft bez tych wszystkich aktualizacji już dawno by upadł ?*

Nawet jeśli nie lubicie alchemi enchantów itp. itd. to macie nowe bloki do budowania i według mnie to jest najważniejsze.

*[Tak było np. z Terraria (chociaż w minecraftcie można budować bez końca ,ale kto tak wytrzyma)]

Dobra a co do tematu zrób 1.7.3 zbierzesz garstkę graczy (na hamachi nawet tego nie zrobisz bo nikt nie ufa tej formie hostu)

Potem:

- Część z nich odpadnie bo się znudzi

- Będzie niewielu nowych (brak nowości - monotonność )

- Zostanie kilku zapaleńców niemogących przyzwyczaić się do nowych wersji mc

- problem z modyfikacjami - wszystko trzeba pisać samemu - a obstawiam ,że pro wybitnego programisty nie macie (o ile w ogóle jakiś jest)

Pozdrawiam Solo :)

Ja raczej chyba bede robić serwer na wersje 1.4.6 bo można sie troche z tym zgodzić

a co do drugiej odpowiedzi.

Fakt jestem sam xD

Ja nie robie tego serwera dla wszystkich. Poprostu obie serwer z modami żeby sobie pograć z bratem i moimi kolegami.A z tymi ankietami to przyzypadkowo wstawiłem. Bo chcielismy zeby było więcej graczy. Ale jak skoro sądzisz że prawie większa część graczy "nie nawidzi" hamachi to trudno. Nie chcą,nie muszą grać. Tylko dalej mnie to ciekawi,dlaczego nikt nie chce grać na hamachi? :/

Opublikowano

zrobione...

Ja raczej chyba bede robić serwer na wersje 1.4.6 bo można sie troche z tym zgodzić

a co do drugiej odpowiedzi.

Fakt jestem sam xD

Ja nie robie tego serwera dla wszystkich. Poprostu obie serwer z modami żeby sobie pograć z bratem i moimi kolegami.A z tymi ankietami to przyzypadkowo wstawiłem. Bo chcielismy zeby było więcej graczy. Ale jak skoro sądzisz że prawie większa część graczy "nie nawidzi" hamachi to trudno. Nie chcą,nie muszą grać. Tylko dalej mnie to ciekawi,dlaczego nikt nie chce grać na hamachi? :/

Ja bym chętnie zagrał

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...