Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Stłuczony palec bardzo długo boli

Turek.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siema, jakoś w połowie września stłukłem dość porządnie duży palec u prawej stopy. Na WF graliśmy w piłkę nożną na sali i nie chcący przyjebałem z całej siły w drabinki tym palcem (chciałem kopnąć piłkę i trafiłem w drabinki). Pojechałem do szpitala na prześwietlenie, które nic nie wykazało i lekarz kazał czymś smarować. Smaruję dość często maścią "altaziaja", lecz to niewiele pomaga :/ Zahaczę lekko palcem, zegnie się i od nowa napierdala, bo inaczej tego ująć nie mogę :/ Zginać nie mogę go do końca tak jak zdrowego palca u lewej stopy.

I tu pytanie, czy znacie jakieś dobre maści lub jakieś sposoby domowe, żeby przestało mnie boleć?

Pozdrawiam.

Opublikowano

Czemu chcesz to na własną rękę leczyć? Idź do tego lekarza i powiedz, że maść działa bo możesz sobie tylko pogorszyć sprawę...

Opublikowano

probuj roznymi masciami mialem to samo

zlamalem sobie najwiekszego palca u nogi przesiedzialem w gipsie zdjeli mi go

i cos po 2-3 mies. walnelem mocno nim w slupek od bramki i bolalo jak bym ponownie go zlamal

do szpitala i nic nie bylo i bolal przy wiekszym stuknieciu mocno przez pare mies.

teraz pare lat minelo i juz wszystko jest ok :D

uwazaj na niego nic nim specjalnie nie rob a bedzie ok

1315596276-U71001.jpg

Kiedyś Metin2.pl 86 lvl

Kiedyś Aion Online 55 lvl

Kiedyś WoW 80 lvl

Guild Wars 2 80 lvl

teraz jakoś nie ma na nic czasu

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...