Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Info]Nowe epiki niedługo na globalu?

wiesiekex

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Tracą graczy, bo panuje nuda, a gdy chcą coś dodać żeby zachęcić was do gry to

dowiadują się, że to już nie to samo :P Bronie całkiem, całkiem, nie oczekujcie, że Metin stanie w miejscu

to zawsze będzie się rozwijać :)

Lepiej zaliczać się do niektórych

~ niż do wszystkich.

Opublikowano

tą 2 broń na każdym priv można spotkać 3 to pierwsze widzę , ogółem tak jak każdy pisał chcą zachęcić do grania , ale to im się nie uda , może z 5% wróci na PL , chociaż mnie to trochę zachęciło do grania na PL po 3 latach przerwy , może wejdę pogram , a tak ogółem to dobrze że coś robią itp.

1386958799-U112610.png

Opublikowano

tą 2 broń na każdym priv można spotkać 3 to pierwsze widzę , ogółem tak jak każdy pisał chcą zachęcić do grania , ale to im się nie uda , może z 5% wróci na PL , chociaż mnie to trochę zachęciło do grania na PL po 3 latach przerwy , może wejdę pogram , a tak ogółem to dobrze że coś robią itp.

Na privach pojawiły się po becie.

Jeśli połączyli by te stare servery i złączyli by je w 3 max 4 i do tego otworzyli by nowy to ludzi mogłoby im przybyć spokojnie 50% jak nie o 100%

beztytuuacf.png

Opublikowano

Ja się pytam czemu oni robią priva z PL'a?

Nie lepiej było by dodać aby jakieś nowe bronie dropiły z nowych mobow, a nie ze z tyrka robisz kolejny miecz...

Dota 2 > Lol

Opublikowano

Ja się pytam czemu oni robią priva z PL'a?

Nie lepiej było by dodać aby jakieś nowe bronie dropiły z nowych mobow, a nie ze z tyrka robisz kolejny miecz...

A to dlatego pl będzie privem ? aha..

To privy zrobili pl'em bo z bojowego robi sie trytona?

beztytuuacf.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...