Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[40 SLOTÓW] [24/7] [1.4.5] [BONUSY!-NOWOŚĆ TYLKO U NAS!] [NON-PREMIUM] [SURVIVAL+FRAKCJE] ZAPRASZAMY!

LKMwqe

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

5b724ce4000af5554eaebd46.jpg BEST SURVIVAL

Informacje.png

strzalka.gif TYP: Survival+Frakcje

strzalka.gif Sloty: 40

strzalka.gif IP: 5.9.205.210:25920

strzalka.gif Potwory: Tak

strzalka.gif Zwierzęta: Tak

strzalka.gif PvP: Tak

strzalka.gif Premium: Nie

strzalka.gif Nether: Tak

strzalka.gif BialaLista: Nie

Administracja2.png

DestinY, Degistive

pluginy.png

Wpisz /pl

ZAPRASZAMY!

Opublikowano

NAJGORSZY SERWER NA JAKIM GRAŁEM ADMIN SPRZEDAJE PRAKTYCZNIE WSZYSTKO ABY TYLKO ZAROBIĆ!

SERWER DLA KASY!

NIE POLECAM!

@down Grozisz mi? Moja wina że się ktoś pod ciebie podszywał na serwie i dawał twój "pseudoskype" Sam pewnie ukradłeś te pieniądze tylko zwalasz winę na mnie, ponieważ dawałem tego skype ludziom. DDos serwera, śmieszny jesteś, jeśli chcesz ddosować mój serwer to musisz zddosować całą maszynę s115 Craftserve, a wtedy już nie będzie miło, jak cię pozwą.

50dea4ba1935f.png

Opublikowano

Dobra ryj pingwin ty neosie pizdo zajebana masz przejebane w tym tyg bedziesz mial psy na chacie za kradziez tej kasy smsami jeszcze sie kurwo zdziwisz jak ci na chate wparuja ty gimbo. Ja nigdy nie zartuje szmato. I jeszcze ten twoj zjebany 20 slotowy serwerek zddosuje klapku

Opublikowano

Zapraszam na serv. [Gildie + survival] , parkour

-z opowiedaniem i przygodami

-zwykly

-niespodzianka w (budowie)

wbijac i obczajac Zapraszam

ip s102.csrv.pl:15573

Opublikowano

Jakie, takie że podawałem tego skype którego sam dawałeś ze swojego konta ? ^^ Buhaha, śmieszny jesteś. :*

Myślisz że się wywiniesz, od kradzieży kasy? Kłamiesz a za to jest jeszcze większa kara.

50dea4ba1935f.png

Opublikowano

Ja sie wywine? Hahhahahahaha.. Dobre. Rozmawialem z rodzicami tego dzieciaka, ktorego najzwyczajniej w swiecie w chuja zrobiles. Jak bedziesz mial psy na chacie? Normalnie. Zapytali, czy jest jakas mozliwosc sprawdzenia logow z serwera i ip zlodzieja. Sprawdzilem to prosta komenda i dalem Im twoje ip, oni juz wiedza co maja robic dalej. Zdarzenie to mialo miejsce w czwartek. Jeszcze sie zdziwisz kolego co Cie spotka

Opublikowano

Tak, strasz mnie. Czekam z nie spokojem. Jak przyjdą, to wyjaśnię jak naprawdę było.

Poza, tym jeśli chcesz mnie tak mocno wrobić, to daj mi jakiś kontakt do tego dzieciaczka a zwrócę mu kasę, będę miał jakiś honor, nie to co ty okradasz dzieci.

kontakt na pw napisz.

teraz idę na zw.

50dea4ba1935f.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...