Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[40 SLOTÓW] [24/7] [1.4.5] [BONUSY!-NOWOŚĆ TYLKO U NAS!] [NON-PREMIUM] [SURVIVAL+FRAKCJE] ZAPRASZAMY!

LKMwqe

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Tak, strasz mnie. Czekam z nie spokojem. Jak przyjdą, to wyjaśnię jak naprawdę było.

Poza, tym jeśli chcesz mnie tak mocno wrobić, to daj mi jakiś kontakt do tego dzieciaczka a zwrócę mu kasę, będę miał jakiś honor, nie to co ty okradasz dzieci.

kontakt na pw napisz.

teraz idę na zw.

Mam ci coś jeszcze pisać? Dobry jesteś. Najpierw uperasz się że to nie ty, a za chwilę prosisz o kontakt. Tak, mam kontakt zarówno telefoniczny jak i skype. Mam jego korespondencję z tobą, na której podszywałeś się pode mnie i niby miałeś za to dać itemki. Na koniec przestałeś mu odpisywać. Nic ci nie podam, ja nie jestem niczemu winny i nie mam co do siebie żadnych zarzutów. Jedyne co mogę, to współczuć tobie i twoim rodzicom, kiedy wbije wam policja do domu(to oczywiście w przenośni, najprawdopodobniej otrzymacie wezwanie/pozew do sądu). Pozdrawiam, może kiedy twoi rodzice będą zmuszeni sprzedać twój komputer aby zapłacić karę zrozumiesz co nieco o tym, że nie powinieneś robić w chuja 8 letniego dziecka i robić mu przykrości, a poźniej jeszcze bezczelnie przychodzic tu i pisac negatywne opinie na temat mojego serwera.

Opublikowano

Dla kogoś kto woli FB

188.165.193.152:25785

Pomocy przy forum, głównie ze stylem

Pisać na gg 148598 lub Steam: chicki456

Opublikowano

Mam ci coś jeszcze pisać? Dobry jesteś. Najpierw uperasz się że to nie ty, a za chwilę prosisz o kontakt. Tak, mam kontakt zarówno telefoniczny jak i skype. Mam jego korespondencję z tobą, na której podszywałeś się pode mnie i niby miałeś za to dać itemki. Na koniec przestałeś mu odpisywać. Nic ci nie podam, ja nie jestem niczemu winny i nie mam co do siebie żadnych zarzutów. Jedyne co mogę, to współczuć tobie i twoim rodzicom, kiedy wbije wam policja do domu(to oczywiście w przenośni, najprawdopodobniej otrzymacie wezwanie/pozew do sądu). Pozdrawiam, może kiedy twoi rodzice będą zmuszeni sprzedać twój komputer aby zapłacić karę zrozumiesz co nieco o tym, że nie powinieneś robić w chuja 8 letniego dziecka i robić mu przykrości, a poźniej jeszcze bezczelnie przychodzic tu i pisac negatywne opinie na temat mojego serwera.

Bo, to nie ja ale chcę mieć swój honor, nie to co ty, oszukiwać i jeszcze beszczelnie kłamać. Choć, to naprawdę nie ja, i będę przy tym cały czas, stał, to w sumie mam jakiś w tym swój udział bo rozprzestrzeniałem, ten skype. Niestety wtedy nie wiedziałem że będzie taka afera. Chcę oddać mu stracone pieniądze. Ale pełnej winy na siebie nie będę brał.

50dea4ba1935f.png

Opublikowano

@up

Nie spamuj więcej w temacie. Co będzie to będzie. Prawda jest taka, że CAŁA wina leży tylko i wyłącznie po twojej stronie. Podałeś mu SWÓJ skype i zwyczajnie ukradłeś pieniądze, a biedny dzieciak później mi się żalił, aż płakał. Zadowolony z siebie? Nie zamierzam nic więcej pisać/dodawać. Sprawa wyjaśni się na policji.

Opublikowano

@up

Nie spamuj więcej w temacie. Co będzie to będzie. Prawda jest taka, że CAŁA wina leży tylko i wyłącznie po twojej stronie. Podałeś mu SWÓJ skype i zwyczajnie ukradłeś pieniądze, a biedny dzieciak później mi się żalił, aż płakał. Zadowolony z siebie? Nie zamierzam nic więcej pisać/dodawać. Sprawa wyjaśni się na policji.

Proszę, o dane do kontaktu z nim.

50dea4ba1935f.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...