Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

IBot-AC

Duo

Rekomendowane odpowiedzi

Odkrywca
Opublikowano

W szkole ucze się niemieckiego wiec niejestem w stanie przetłumaczyć [sRY] Bardzo prosiłbym o przetłumaczenie

Link : Ibot[Download]

This was not made by me but thanks to Lurc for making it - it's a great bot!

I've seen a lot of people asking around for a bot/autoclicker so i decided to upload this.

Features

See for yourself!

http://img337.imageshack.us/img337/8215/ibotzw9.png

By the way, I don't have vista, just a modified XP so I don't know if it works on Vista =]

Hotkeys

F1 - Auto Attack

F2 - Auto Loot

F3 - Auto Jump

F4 - Auto Skill 1 [Assign to F]

F5 - Auto Skill 2 [Assign to B]

F6 - Auto HP Pot [Assign to 9]

F7 - Auto MP Pot [Assign to 0]

F8 - Auto Chat

F9 - Auto Click

The AC also comes with the option to automatically press Enter while clicking (useful for PQ but annoying when you want to chat)

How to use

1- Go into your MapleStory folder and rename PCOMDebug.dll to PCOMDebug.bak (as a backup).

2- Put the 2 DLL files included in the download below into your MapleStory folder.

3- Launch MapleStory and you should get a window saying "Do you want to open iBot?". You will get this window every time you open MS until you remove the bot. Click yes and you are done! You should now ALT+Tab out of Maple and set things up how you want. In the iBot window, the numbers on the right represent how often you want it to do that action in milliseconds.

1ms = 1000 times every second

1000ms = Once every second

10000ms = Once every 10 seconds

Happy Botting!

Oryginalna strona : http://www.mpcforum.com/showthread.php?t=222224

Opublikowano

Glizda,

skąd wiesz, że wirusa? Skanowałeś?

Kliknij tu!

Wejdź ^^ .

Logo wiem, zjebane nie umiem robić grafiki, jak możesz zrób lepsze..

3901170 - mój nr gg chętnych do pomocy zapraszam..

Opublikowano

Tak, jutro wkleje skana o ile nikt tego nie zrobi przedemna.. dzisiaj nie mam juz czasu :/

NOR3G, uzywasz tego jak normalnego BOTa.. czyli ustawiasz sobie HOTKEYa np: F12-Auto Loot, i podczas gry naciskasz sobie F12 i Ci sam zbiera rzeczy...

I'm player of Maple Story.

Opublikowano

Ale Czy Możesz dac mi dokładną instrukcje ;P

ja nie bardzo kumam(a to pod Ems Tez dziala no nie?)

//Ciach

Odkrywca
Opublikowano

Ten AC polega na virusie ( virus autoklikajacy ) neiwiedziales ze ac kierowanesa virusem samoklikajacym ? A tak btw jestem nowy i niebardzo czaje z kad wziać skany. Ja tylko chcialem pomóc. A i testowany tylko na eMS oms czy gms niesprawdzalem.

Opublikowano

mi tez avast wirusa wykryl i nie jestem happy

szkodliwy on jest??

P.s. nie umiec zrobic screena ... chcesz instrukcje?

W 1968 wystarczyło kilka Mhz żeby posłać rakiete na księżyc, teraz potrzeba pentium 4 3.0 Ghz żeby odpalić Viste...

SPAMOWI powiedz STOP!!

Opublikowano

To nie jest zrobione przeze mnie, ale dzięki dla Lurc'a za zrobienie go! Jest to wspaniały bot.

Widziałem bardzo dużo ludzi pytających naokoło o bota/autoclickera, więc zdecydowałem się to zuploadować.

Nowości:

Sam zobacz!

http://img337.imageshack.us/img337/8215/ibotzw9.png

BTW. Nie mam visty, to jest tylko styl do XP, nie wiem czy działa to na Viście.

HotKeye:

F1 - Automatyczny atak

F2 - Automatyczne zbieranie przedmiotów

F3 - Automatyczne skakanie

F4 - automatyczny skill 1 [ustawiony na klawisz F]

F5 - Tak jak u góry ale na klawisz B

F6 - Automatyczne wypijanie potki HP (potka na klawiszu 9 w hotkeyach)

F7 - Automatycznie wypijanie potki MP (potka na klawiszu 0 w hotkeyach)

F8 - Automatyczny Chat

F9 - Automatyczne klikanie

AC posiada także opcję automatycznego naciskania ENTER podczas klikania (Użyteczne podczas klikania, ale wkurzające jak chcesz chatować (rozmawiać))

Jak użyć:

1-Idź do swojego folderu z maple story i zmień nazwę PCOMDebug.dll na PCOMDebug.bak (zrób kopię bezpieczeństwa tego pliku)

2- Wsadź dwa pliki (dll) dołaczone do paczki którą ściągniołeś

3- Uruchom maple story, zobaczysz okienko ,,Do you want to open IBot?]]. Będziesz miał to okienko cały czas, aż nie usuniesz bota.Naciśnij YES i już zrobione! Teraz naciśnij ALT+TAB(minimalizacja) i ustaw co tam sobie chcesz. W okienku IBot, numery oznaczają jak czesto ma być powtarzana dana czynnośc w milisekundach.

1ms = 1000 razy na sekunde

1000ms = raz na sekunde

10000ms = raz na 10 sekund ( potki ;p)

SAM to przetłumaczyłem, nie żadnym kijowym tłumaczem na necie, więc za błędy przepraszam. :-) Może to komuś pomoze ( nie znającym ,,inglisza'')

Happy Botting!

Opublikowano

ujme to tak AVAST TO SYF NAJWIEKSZY(chyba)JAKI JEST

przy kazdym pliku ktory pobieralem wykrywał mi trojana albo szpiega wiec Gratuluje

dobry anty wirus wpisz w wujku google kasperski

//Ciach

Opublikowano

@UP

Może masz pecha i ściągasz same zawirusowane pliki. Mi avast działa świetnie :-)

@EDIT

Nie róbmy offtopu ;S

• 4 tygodnie później...
Opublikowano

i starcza. A jaki byl xentarek ? jeden z najleprzych bootow do ms ? tez tylko stal i napierdalal a jedyne ruchy to tp do miejsca gdzie ma zbierac itemki.

Opublikowano

wiesz co ci powiem? poprostu jestes pukniety, wyobraz sobie ze nie kazdy ma konto na mpcforum.com zamiast dac odrazu linka do sciagniecia to dajesz do forum. zastanow sie zanim cos zrobisz i dodaj linka do sciagniecia a nie do forum. na koniec dodam ze az mi cie zal, skopiowales caly temat wrzuciles tutaj i nawet linka podales do sciagniecia do innego forum. jednym slowem zal.

a mam sprawe do innych uzytkownikow czy moglby ktos wrzucic to na rapida? albo cos? prosze i z gory dziekuje

• 2 miesiące temu...
Opublikowano

@Topic

@MapleEuropeLead

Dzieki za tlumacza bo mi sie czytac po angielsku nie chcialo xD

@Matheoosh

Hmm...

Sorka za offtop ale czy to ty ??

To ty ten sam Matheoosh z Broa ?? o.O

Pamietam tylko ze byles(jesli to ty) sinem ;d

Odpisz na PW jak mozesz ;d

Pomogłem ?

~~ Daj minus ~~

Distance: 251.104904 MaxSpeed: 334.554931 (63.321) PreStrafe: 271.233367 Strafes: 8 Sync: 80%

• 1 miesiąc temu...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...