Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[TuT] Jak zalogować się do gry + mały bonus.

barabaszek5

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siema! Napiszę równie inteligentny poradnik co ten [TuT] Żetony. Okej zaczynamy!

1. Uruchamiamy grę klikając dwukrotnie na ikonkę League of Legends i pojawia nam się takie okno:

308ec9014dd6a.jpg

Oczywiście trzeba kliknąć GRAJ.

2.Okej przeniosło nas do ekranu logowania, a wygląda on tak:

3953a05cd6c7a.jpg

Trudno połapać się w tym oknie więc pomogę wam to ogarnąć. No więc jak zapewne trudno się domyślić w czerwonej ramce trzeba wpisać Nazwę użytkownika, a w zielonej Hasło. Jeżeli udało wam się przejść ten trudny krok, to jesteście w grze ;) (Mission Succes).

BONUS

No dobra pora na bonusik. Pokaże wam jak wejść do rozgrywki.

1. Gdy jesteście już zalogowani, to w oknie gry musicie kliknąć przycisk GRAJ, (ten krok jest bardzo trudny, nawet profesjonaliści czasem potrzebują kilku prób, żeby trafić w ten przycisk) :

e07eb80f498be.jpg

2. No i wreszcie ostatni krok ;) Wybieracie sobie rodzaj rozgrywki, ilość graczy, i czy gracie solo czy ze znajomymi. (Wskazówka różowa ramka - SOLO, niebieska ramka - TEAM):

af07478c9b4c6.jpg

Okej to już wszystko, pozdrawiam nieogarów! ;)

1390144171-U592769.png

Opublikowano

e no fpisałem te chasło i login i co dalej nie zalogowalo sie oszóście

Opublikowano

Ej, ale ja mam taki problem, bo próbowałem się zalogować, tylko że ja nie mam takiej czerwonej i zielonej ramki. Co mam zrobić, skoro nie mam gdzie wpisać loginu i hasła ?

Opublikowano

O korwa dziekoje ci muj bogo !! Ostatnio zapomnialem jk to sei robilo i pzez mieh nie gralem .

1366981151-U331881.png
By Vanosz

|Ex Moderator League of Legends | Ex Moderator Duel of Champions | MPC Gold Member |

Opublikowano

Ja nie moge sie zalogowac bo login i haslo bo zle haslo wpisuje. Pewnei dlatego bo pisze z zamknientymi oczami bo sie boje tego goscia co tam jest

PS fajna tapeta, i co najważniejsze są screeny, lajk :D

Opublikowano

Dzięki stary! W końcu wiem jak się gra w lola!

@edit

Kurde, a co mam zrobić jak później każe mi wybrać championa? ;/ Weź zrób porządny poradnik..

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...