Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Roleplay powstaje mapa poszukuje adminow i budowniczych

Metinologer

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Adres IP:s9.mineserv.eu:32566

Typ Serwera:Roleplay

Potwory:Tak

Zwierzeta:Tak

PvP:Tak

Zaprasza gracz:Israphel wlasciciel

Premium:Nie

Sloty:10 dzisiaj do 30

Biala Lista:Nie

Nether:Tak

Zapraszam rekrutacja online pomagajcie w budowaniu mapy bo nietrawie pobierania map gotowych z neta

I pro prezentacji servera ;dd Ma byc krotko zliezle i na temat

Ekipa

Wlasciciel:Israphel

Admin:Brak rekrutacja otwarta

Global mod bratk rekrutacja otwarta

Budowniczy szukamy mianowice 2

KidMod:brak

Opublikowano

gdy wszedłem na serwer poprosiłem o rangę a on powiedział,że trzeba się zrzucić. Gdy powiedziałem, że jeśli tak trzeba to wielu graczy nie będzie powiedział, żebym wypierdalał. -.- LoL

dał mi bana z dopisem wiesz co gracz taki i taki napewno zostaną adminami -.- Lol

BJayBlue-Kocham%20wszystkie-Dziewczyny%2

Opublikowano

lol weszlem na serwa pytam o range każe dać 20 zł ja odmawiam po chwili kickec "WYPIERDALAJ PODROBA LOS SMIERCI" czy cos takiego

uwaga nie polecam !!!

Prosze o usunięcie tego tematu gdyż gdy gracze wejdą na serwer odrazu banned/kick w podrobce "Wypierdalaj Podrobko" ps admini obrażaja graczy ! ! !

Opublikowano

Widać że dzieciaki po 10 , 11 lat. Pytałem się czy potrzebują admina lub budowniczego to oni Daj 20 zł to ci dam admina a ja powiedziałem ile macie lat to ban a to ss że to dzieciaki i ortografia tak samo -,- (Serwery dedykowane powinni HeadAdmin i Admin powinni mieć powyżej 16 bo inaczej serwer do dupy) ( SS link )

SS:

http://img705.imageshack.us/img705/7646/lollqg.png

Odradzam wejscia na serwer i szczególnie NIE POLECAM <----- czerwony czyli że naprawdę odradzam wejscia na serwer !!!!

Nienormalni admini... Patrzcie na to... http://imgur.com/GcAxJ Dzieci Dzieci i jeszcze raz DZIECI !

ten Raben24 <---- TO JA :D

Opublikowano
lol weszlem na serwa pytam o range każe dać 20 zł ja odmawiam po chwili kickec "WYPIERDALAJ PODROBA LOS SMIERCI" czy cos takiego

uwaga nie polecam !!!

Prosze o usunięcie tego tematu gdyż gdy gracze wejdą na serwer odrazu banned/kick w podrobce "Wypierdalaj Podrobko" ps admini obrażaja graczy ! ! !

ON MA RACJĘ NIE POLECAM @@@@@ PROSZĘ O ADMINISTRACJĘ LUB MODERATORA ABY USUNĄ Temat. @@@@@@@

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...