Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Mapa - Big Ocean Survival Island By CloneSolider

Rippez

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

O kurde! Myślałem ze to kolejny dupny survival, ale po włączeniu filmiku okazało się że to ciekawa mapka z tymi mostami (?) z ziemi!

Leci + i pochwała :)

Cały czas trwa dyskusja na temat przewagi DJów nad funkcją shuffle w winampie ~Paulo Coelho

Opublikowano

Brzydko to wyglada;/

Dalej widac te kule nie wazne ze wyrownałes to

uzywaj voxel snipera...

Uzywam voxel snipera ale zeby trudno jest usunac kule z pisaku tak zeby byly naturalne poniewaz z piasku tworza sie kolunmy i to brzydko jak dlamnie wyglada :)

Opublikowano

Rippez przepraszam cię ,ale nikt nie mówił ,że łatwo jest usunąć "kule" .

Postaraj się jak to robisz ,włóż w to trochę wysiłku bo jak na razie to ta praca wygląda jak byś robił ją 15-30 min (przynajmniej by mi tyle zajęło zrobienie tego w WE i myślę ,że z ciekawszym efektem).

Według mnie lepszą mapę potrafi wygenerować sam generator (oprócz tych łuków oczywiście).

A żeby krytyka była konstruktywna to dam ci kilka rad:

-Bardziej wygładzone

-Naturalne (zrobienie ładnego "dzikiego" terenu jest bardzo trudne dlatego na początku odradzam)

-I dbałość o szczegóły - jak wychodzą ci takie brzydkie kule ,a nie potrafisz tego wygładzić to do jasnej cholery jedziesz klocek po klocku

PS Nie daję łapek w dół na yt ,więc jak będziesz jakieś miał to nie ode mnie. ( nie jestem hejterem )

83g1j35i6r82.png

Serdecznie zapraszam na serwer: http://www.mpcforum....fter-solocraft/

Opublikowano

Rippez przepraszam cię ,ale nikt nie mówił ,że łatwo jest usunąć "kule" .

Postaraj się jak to robisz ,włóż w to trochę wysiłku bo jak na razie to ta praca wygląda jak byś robił ją 15-30 min (przynajmniej by mi tyle zajęło zrobienie tego w WE i myślę ,że z ciekawszym efektem).

Według mnie lepszą mapę potrafi wygenerować sam generator (oprócz tych łuków oczywiście).

A żeby krytyka była konstruktywna to dam ci kilka rad:

-Bardziej wygładzone

-Naturalne (zrobienie ładnego "dzikiego" terenu jest bardzo trudne dlatego na początku odradzam)

-I dbałość o szczegóły - jak wychodzą ci takie brzydkie kule ,a nie potrafisz tego wygładzić to do jasnej cholery jedziesz klocek po klocku

PS Nie daję łapek w dół na yt ,więc jak będziesz jakieś miał to nie ode mnie. ( nie jestem hejterem )

Thx za rade postaram sie robic tak jak mowisz ;)

Opublikowano

Wg mnie mapka lipna, zbyt ,, sztuczna ,, ale to tylko moja opinia;)

Poniewaz nie ma sesu robienia mapek podobnych tak jak robi to render (generator)

• 2 tygodnie później...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...