Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[TuT] Grasz na SE?Nie masz ip? Wejdź tutaj.

Matorable

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam serdecznie, mam rozwiązanie dla potrzebujących, wpisujemy www.flyvpn.com/ i klikamy enter wchodzimy w zakładkę download i pobieramy wersję.

Gdy już pobraliśmy takowy program włączamy Nostale SE i odpalamy Fly VPN PAMIETAJCIE ŻE Fly VPN włączamy PO NOSTALE SE bo nie zadziała.

Potem wchodzimy na stronie w zakładkę Free trial i pisze tam hasło i login, które trzeba wpisać do programu Fly VPN

logujemy się i klikamy Conect czy cuś i jesteśmy zalogowani potem w tym programie przechodzimy w zakładke Asia i szukamy IP Korea

klikamy w nie i potem zatwierdzamy.

Wchodzimy w Nostale SE logujemy sie i jesteśmy przy wyborze serwerów potem klikamy na fly vpn prawym przyciskiem myszy i exit

potem przechodzimy do nostale se i wybieramy serwer wybieramy postać i gramy! :)

Dziękuję serdecznie pozdrawiam.

Dzieki temu sposobowi możemy grać NO LIFE :D

Pamiętajcie że logować możemy dziennie 3 razy. : )

Oddawaj Fatrucha , Oddawaj like !

Opublikowano

No własnie .. czyli to jest zbędne bo 3x 20 min

A nie lepiej zalogowac sie przez provixera i grac godzinami

-.-

Opublikowano

-.-

Czytaj ze zrozumieniem : "jesteśmy przy wyborze serwerów potem klikamy na fly vpn prawym przyciskiem myszy i exit

potem przechodzimy do nostale se i wybieramy serwer wybieramy postać i gramy! :)"

Opublikowano

-.-

Wienc chce ci Powiedziec ze nie kazdemu dziala Provixera ;) Naprszykal mi jak loguje sie cale nostale SE idyie na bialo i pisye ye program nie odpowiada , co tu zrobisz?... Chyba ze masz dzaiałąjoce IP to sie podziel tu [http://www.mpcforum.pl/topic/789235-se-temat-do-dzielenia-sie-ip-dzialajacym/]

@Topic Mn to wywala z gry i juz 3 razy i tera nie mam jak grac.. Pomoc ? Otwieram Fly Potem Wybieram IP i wszystko potem ide i loguje sie jak zalogowany i tam gdz wybiera sie server nie wybieram tylko ide w pasek i klikam na Fly i Exit znano jak Zakoncz ;) Tak 2 Razy Juz

Probowalem jeszcze tak Otwieram noramlnie bedz zmiany IP potem zmieniam IP sobie loguje sie I zanim wybiore Server to zamkanczam calkowicie Fly i wchodze wybieram serv jest wszystko pieknie i potem jak gdz kolwiek klikne wylancza mn Pomoc ?

Dzisiaj Juz limit 3 Loginy zrobilem ;<

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Mi coś nie idzie... Robie tak jak w temacie ale przy logowaniu wyskakuja koreańskie napisy że nie mogę sie zalogować...

Opublikowano

złe ip... ja wam moge dac ip które działa codziennie oraz ciągle ^^ gram na nim od rana do wieczora bez zbędnych ścinek :)

itr0fv.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...