Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Dyskusja] Galio zapomniany champion?

JokerrPL

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Mało nim grają bo jest nudny i może się też komuś nie podobać.Mi np. się też nie podoba i nim nie gram.Wiem tylko że ma mocny dmg z tej kulki ;p

Opublikowano

Często był pickowany do czasu wprowadzenia Nautilusa. Jeżeli trafi się nam on w przeciwnej drużynie, nasze ulti staje się lekko "useless"

Opublikowano

z jednego prostego powodu, tak samo nie grany jak morgana, w tej mecie latwo przerwac mu ulti a z utli morgany latwo uciec przez co jestesmy jakby na to nie patrzec- uselless, oczywiscie zeby grac takim czempionem jak galio trzeba wycisnac z niego wszystko i byc dobrym farmerem bo inaczej to bieda

Opublikowano

dzieki, radze sobie bezproblemowo

kassadin jest useles, łatwo go skontrować, podobnie jak lb.

jeśli nie dostaie feeda we wczesnej fazie gry to później jest poprostu chujowy.

Opublikowano

kassadin jest useles, łatwo go skontrować, podobnie jak lb.

jeśli nie dostaie feeda we wczesnej fazie gry to później jest poprostu chujowy.

hahu ahua huahua ahuahu ahua hua kassadin jest op i sie zawsze banuje na moim elo, on zabija kazdego na midzie nawet ap teemo (!) a lb sciaga wszystkich na combo nia najlatwiej wyjsc z elo hella, a feeda sie zawsze ma bo to op broken picki i taka prawda, ze riot buffuje taka leblanc a potem nikt jej zabic nie moze... a co do galio to juz bardzo stary champion i sie wszystkim przejadł, jego ulti za slabe zeby wykarowac elo hell

fe7afd2c01dc5fe025c76fe9bf8c0b0e.jpeg
4to7r2K.png

Opublikowano

hahu ahua huahua ahuahu ahua hua kassadin jest op i sie zawsze banuje na moim elo, on zabija kazdego na midzie nawet ap teemo (!) a lb sciaga wszystkich na combo nia najlatwiej wyjsc z elo hella, a feeda sie zawsze ma bo to op broken picki i taka prawda, ze riot buffuje taka leblanc a potem nikt jej zabic nie moze... a co do galio to juz bardzo stary champion i sie wszystkim przejadł, jego ulti za slabe zeby wykarowac elo hell

a ja myślę, że to przez te noob timy tam cały czas sie dzieje sie

wszędzie jak bym nie grał (w końcu już 500 elo) to trafi się noob team i przegrywam, a przeciwnicy mają samych pro ogarów.

a galio jest fajny, ale prawda, nie da rady wykerować elo hell, co prawda gram urgotem na midzie i czasem mi się uda wykerować taki mecz, ale to rzadko się zdarza, myśle, ze urgot to też zapomniana postać, pewnie wymaga skilla i w ogóle.

Opublikowano

a ja myślę, że to przez te noob timy tam cały czas sie dzieje sie

wszędzie jak bym nie grał (w końcu już 500 elo) to trafi się noob team i przegrywam, a przeciwnicy mają samych pro ogarów.

a galio jest fajny, ale prawda, nie da rady wykerować elo hell, co prawda gram urgotem na midzie i czasem mi się uda wykerować taki mecz, ale to rzadko się zdarza, myśle, ze urgot to też zapomniana postać, pewnie wymaga skilla i w ogóle.

tak noob teamy najczesciej sie trafiaja i nooby niszcza gre a potem mnie wyzywaja na forumku ze mam niskie elo i jestem slaby, a ludzie np. pickuja galio leca na mida i jak zdobeda ulta to go nawet na miniony uzywaja... galio byl fajny w sezonie 2 ale teraz jego ulti ma za male obrazenia i ulti amumu o wiele lepsze

fe7afd2c01dc5fe025c76fe9bf8c0b0e.jpeg
4to7r2K.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...