Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[pyt] skala spadu uri /h

Gość Stim

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siema :)

Czy było na forum bugpojntu lub tutaj podawana jakaś skala , wg. to uridium po jakimś czasie spada ? Bo chciałbym zobaczyć , bo mam za slabe konto na 3-3 i wyzej , a zyski z 3-2 srednio mnie zadawalają/

I drugie pytanie , boce tylko alieny ponieważ słyszałem(czytałem) ze jak sie zaznaczy zbieranie bb to zyski spadają (alieny +bb). To prawda ?

Opublikowano

Żadnej skali nie ma :/

I tak, po paru godzinach zarobki z boxów spadają praktycznie do zera więc warto raz bocić na boxy, a raz na alienki. Nie opłaca się bić i zbierać boxów, bo bot zabija mniej alienków przez co zarobek spada.

93353141365207679707.png
by kml14

Cytat

I fight for peace, that's what I'm up here for.

- Patrick ,,PJ" James

Opublikowano

I tak, po paru godzinach zarobki z boxów spadają praktycznie do zera więc warto raz bocić na boxy, a raz na alienki. Nie opłaca się bić i zbierać boxów, bo bot zabija mniej alienków przez co zarobek spada.

Po ilu tak mniejwięcej już nic sie nie dostaje ?

Opublikowano

Opłaca się. Bo założmy w skrzynce bonusowej trafisz 50 albo 100 uri a żeby ci 100 uri wpadło z alienów to musiałbyś trochę pobić. Z samych mordnów masz tylko 8 uridium. No to chyba jest różnica. A czasu ci tak dużo nie zabiera bo przeważnie te skrzynki bonusowe zbiera jednocześnie bijąc alieny.

silvertcsax.gif

Opublikowano

Po ilu tak mniejwięcej już nic sie nie dostaje ?

Po 12h nic już nie leci.

Opłaca się. Bo założmy w skrzynce bonusowej trafisz 50 albo 100 uri a żeby ci 100 uri wpadło z alienów to musiałbyś trochę pobić. Z samych mordnów masz tylko 8 uridium. No to chyba jest różnica. A czasu ci tak dużo nie zabiera bo przeważnie te skrzynki bonusowe zbiera jednocześnie bijąc alieny.

Jak ma się full speed'a to się opłaca i gdy jeszcze wylatuje uridium ze skrzynek.

93353141365207679707.png
by kml14

Cytat

I fight for peace, that's what I'm up here for.

- Patrick ,,PJ" James

Opublikowano

Ok. Mam jeszcze jedno pytanie. Jak dam zmiane mapy np. co 2h między 4-3 a 3-2 to ten system boxowy sie bedzie resetowal i po 2h bocenia na 3-2 bedzie mi normalnie bocilo na 4-2 ?

Opublikowano

Dupa tam gówno oni wiedzą, już ja ci powiem.

Boce alienki i boxy i jestem usatysfakcjonowany. Minimum zysków to 3,5k a jak jest aktualizacja kbota to nawet 6k/h

dziś w nocy - 10h 35k urki

comment_aKm2b5jSiJgvkhmrlSzZ5Yc80OK7Mzta

Opublikowano

Dupa tam gówno oni wiedzą, już ja ci powiem.

Boce alienki i boxy i jestem usatysfakcjonowany. Minimum zysków to 3,5k a jak jest aktualizacja kbota to nawet 6k/h

dziś w nocy - 10h 35k urki

Kaj bocisz ?

Opublikowano

1-8 alieny i paczki z petem

Kaj bocisz ?

Mi na cz3 Agis 10 lf-3 6 irys 25k uri w 10 h bez p.e.t mapa 1-2 alien + box . O tej godzinie 2500 uri na 1 h . -.- A palladium to 10 h = 790 energi .

Zbieram like + ;]

Opublikowano

ja na Ibocie latałem,od 9;11 do 23:00 latałem, i nazbierał 50k poważki 90 energii,35k urki,27k x2,50 kuponów na naprawę,20 mln kredek,10 mln PD.Wiem trochę mało tego,ale wtedy były prezenty, i multum ludzi Bociło ;/.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...