Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Q] exp

SZOKAM

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siemka już kilka razy pisałem hmmm mam 2 lt 2 a chcialbym miec szybko 2lt3 bo odblokuje m6a2 zanacie jakiesz szybke sposoby na expp moze hacki???

Opublikowano

Nemexis HQ, HQ, HQ, HQ, HQ do znudzenia. A jak ci się nie chce bez miniguna latać to* victor eli pro DR, z passami 100% przy dobrych statach po 800 expa.

Bywalec
Opublikowano

Nie podawaj passów. Koleś zostanie odpowiednio ukarany.

soPMODjpg_xwxhppq.jpg

Sygna by. Pba ||Liczba permów na dwóch kontach: 28 || Masz pytanie co do wyposażenia za NX? Pytaj na PM|| Moje permy:

[Konto I]Mam na pernament: Kolor Nicku, Logo Clanu, M416 CQB, Famas G2, M4 Super 90, MP5 MOD Mark II, MK14 Mod 0, FR F2, Wa2000-1 Tactical, M4A1, L96A1 Arctic Wolf, G36E Valkirie, M6A2 SRT (infinity case), P90 TR (infinity case), G18 Cobra, SCAR-L Trisepear, XK-8 Tactical (infinity case), American Eagle.

Oraz: M4A1 SopMod na do 2015 roku [unban. Nexonnnn <3]

[Konto II]Mam na pernament: AK-47, C1860N, Carbon 15, Bushmaster Type 97, American Eagle, XM8-Spiders, FR F2, CZ Scorpion EVO 3 A1, Cyklops Bandana, Recon Vest, KNT-308, S58 Muskiet

Opublikowano

opłaca się zagrac / Br z 100 % EXP BONUS , dlugie ale opłacalne / polecam tez qr na junk'u na 7 round + 900expa mozna wyciagnac z dobrym eq / nie polecam nemexisa znudzisz się całkowicie grą

kkkkkkkkkkkkkknazwy1kop.png

Opublikowano

Chodziło o exp passy boże..

Ja polecam QR 5 rund wszystko masz w swoich rękach .. oczywiście z możliwymi exp bonusami *passami*

M6a2 nie jest czasem od 1lt3 a nie od 2lt3?

1355767597-U713459.png

Ex-Moderator / Ex-MpcChampion / Ex-Postwriter

Opublikowano

Haha chodzilo o exp passy a nie o passy do konta..... Mysl czasami ;p

A co do tematu to najlepiej expic na HQ lub pass 100% i junk flea one man army na 45 kili ;P za wygrana masz 600 - 700 expa ;)

A co do twojego marzenia xD To m6a2 jest od 1lt3 wiec brakuje ci jeszcze 5 rang ;)

Pozdro

Opublikowano

haha podałem mu pasy i w pół godzinki mam 50 procen lv juz jutro bd miec marjora

nw jak to sie nazywa ale mam taka srebrna sztabke i 2 u dołu

Opublikowano

haha podałem mu pasy i w pół godzinki mam 50 procen lv juz jutro bd miec marjora

nw jak to sie nazywa ale mam taka srebrna sztabke i 2 u dołu

Nigdy nie podawaj swoich passów... Teraz może gra, a niedługo stracisz konto...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...