Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Wrestling..

kingmt12345

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 56
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Admin Cienia
Opublikowano

Teraz wrestlmania i te wszystkie inne eventy to tak udawane że się chce płakać, czasem kolo się odsunie i spadnie na mate lub zsunie się na ziemie i wielkie show. :)

Astra G 2.0 Turbo 247KM 351NM

Opublikowano

Kilka przykladowych filmikow z walk CZW (extreme wrestling)

Tutaj sie nie cackaja, krew sie leje strumieniami : )

http://www.youtube.com/watch?v=Gyo3ukVUd8s

http://www.youtube.com/watch?v=WDFeDlw7RLc

http://www.youtube.com/watch?v=QFZVFEmMCSE

Co wy na to? Ja wole ogladac taki sport, przynajmniej tu nie udaja...

Jestem dinozaurem

Użytkownik od 22 wrz 2007
Opublikowano
Kilka przykladowych filmikow z walk CZW (extreme wrestling)

Tutaj sie nie cackaja, krew sie leje strumieniami : )

http://www.youtube.com/watch?v=Gyo3ukVUd8s

http://www.youtube.com/watch?v=WDFeDlw7RLc

http://www.youtube.com/watch?v=QFZVFEmMCSE

Co wy na to? Ja wole ogladac taki sport, przynajmniej tu nie udaja...

krzesła spoko, krew spoko, szkło spoko, nawet mogą sie napier**ać kaktusami mnie to je**e.. ale to jest nieludzkie, że wbił kolesiowi nożyczki do papieru w oko .. no wybacz ( to nie z tych filmów.. ale znalazłem taki na YT) albo w 1 filmiku jak kolesiowi kawał pleców odje**ło :D... masz więcej takiego hardcoru? bo na YT same badziewia mi wyszukuje :D

@D&G skoro to jest szow.. to jedz tam do nick i pokaż co umiesz :)

Tam nie trzeba być mięśniakiem tylko celnie rzucać krzesłami i nie popłakać się po trafieniu gitarą w głowę

edit: to jest chore.. nie zaczynajcie tego oglądać :D nie można przestać .. to mi lansuje mózg ! :D

Pomogłem Ci? Napisałem fajny post? Kliknij Lubie To.
lew4.png

Opublikowano
krzesła spoko, krew spoko, szkło spoko, nawet mogą sie napier**ać kaktusami mnie to je**e.. ale to jest nieludzkie, że wbił kolesiowi nożyczki do papieru w oko .. no wybacz ( to nie z tych filmów.. ale znalazłem taki na YT) albo w 1 filmiku jak kolesiowi kawał pleców odje**ło :D... masz więcej takiego hardcoru? bo na YT same badziewia mi wyszukuje :D

@D&G skoro to jest szow.. to jedz tam do nick i pokaż co umiesz :)

Tam nie trzeba być mięśniakiem tylko celnie rzucać krzesłami i nie popłakać się po trafieniu gitarą w głowę

edit: to jest chore.. nie zaczynajcie tego oglądać :D nie można przestać .. to mi lansuje mózg ! :D

poszukaj japonskich CZW tam sie dopiero dzieje ^^

Jestem dinozaurem

Opublikowano

:P To Jest Show Przecież kto by tam grał choć by wiedział że prendzej czy puźniej zginie?? xDDD

moim zdaniem Każdy wrestling Jest udawany a ci ludzie mają tyle kasy że wam sie w głowie nie mieści np: taki Hulk Hogan ma własny program w MTV widzicie? !! xD też kiedys bende w WWE obiecuje :PPP

Opublikowano

Hulko hogan nie ma emerytury

W związku z tym, że Hulk ma podpisany kontrakt z WWE do 74 roku życia jego nazwisko było ściśle wiązane z jubileuszową Wrestlemanią. Hulk jak sam mówił w wywiadach miał walczyć z Johnem Cena lub Chrisem Jericho. Z wielkich planów jednak nic nie wyszło, ponieważ miesiąc przed galą Hulk miał operację pleców, która uniemożliwiła mu walkę. Wielka szkoda – walka Hogana na gali przyciągnęłaby jeszcze wiecej widzów i zarobiłaby dla WWE jeszcze więcej pieniędzy.

Najlepszy D Generation X i John Cena

Opublikowano

Hulko hogan nie ma emerytury

W związku z tym, że Hulk ma podpisany kontrakt z WWE do 74 roku życia jego nazwisko było ściśle wiązane z jubileuszową Wrestlemanią. Hulk jak sam mówił w wywiadach miał walczyć z Johnem Cena lub Chrisem Jericho. Z wielkich planów jednak nic nie wyszło, ponieważ miesiąc przed galą Hulk miał operację pleców, która uniemożliwiła mu walkę. Wielka szkoda ? walka Hogana na gali przyciągnęłaby jeszcze wiecej widzów i zarobiłaby dla WWE jeszcze więcej pieniędzy.

Najlepszy D Generation X i John Cena

@delete jeden post pls

Opublikowano
:P To Jest Show Przecież kto by tam grał choć by wiedział że prendzej czy puźniej zginie?? xDDD

moim zdaniem Każdy wrestling Jest udawany a ci ludzie mają tyle kasy że wam sie w głowie nie mieści np: taki Hulk Hogan ma własny program w MTV widzicie? !! xD też kiedys bende w WWE obiecuje :PPP

tu sie mylisz, w CZW nie chodzi o to by kogos zabic tylko lekko poturbowac i zadac mu bol... i na tym sporcie zarabiaja ladna kase :)

Jestem dinozaurem

Opublikowano

w czw o zarobkach lepiej nie mowic bo oni ryzykuja zycie prawie za nic ale jak kazdy wrestling czw rowniez jest udawany ale w wrestlingu chodzi o to zeby bylo dobre show i za to ludzie kochaja wresling moze w wwe nie ma extremalnych walk ale ogolnie przyjemnie sie to oglada .Co do waszych ulubionych wrestlerow nie bede sei wypowiadac bo wrestling typu rey cena jeff triple h sa zalosni ,dziwie sie ze tak tylko 1 osoba wymienila tak wspaniala gwiazde jak kane kiedys ten czlowiek byl ikona wresltingu zobaczcie jego stare walki za czasow kiedy jescze posiadal maske czy undetaker niestety przez swoj wiek juz nie wykrecaja takich walk jak kiedys, obecnie przyszloscia wreslingu wedlug mnie sa jack swagger , john morrison , cm punk , dolph ziggler , evan bourne i edge

Opublikowano
Zresztą Jeff opuścił już WWE

Jeff opuścił RAW, nie WWE :)

@TOPIC

Hmm... John Morrison, Kofi Kingston ;f

Możecie spotkać mnie pod nickiem Haapaj

Beztytulu_hsnqrqr.png

Opublikowano

hmmmm chyba John Morrison ale i tak czekam co pudzina pokaże ;p

zzy9.jpg

29456.jpg

Silkroad= zeus GOKUxXPLxX:70lv Titan= Xx_FokuS_xX:55lv RuSRO=? Metin2= EwenementJP:78lv

• "Nigdy nie kłuć się z idiotą, nie warto, najpierw sprowadzi cie do swojego poziomu,
    a później pobije doświadczeniem"
  • "Gdyby po ziemi stąpały ideały... Gdyby czyn był godny chwały... Gdyby wielkie nominały
    każdą kieszeń oblężały..."

Opublikowano

edge i rey

Jeżeli uważasz, że Mou to dobry medator forum wklej to do swojej sygnaturki GG:3236172

MrCebula to zjeb!Jeśli popierasz moje zdanie wklej to do sygny!

Jeżeli uważasz że Cebula to je*any neo kid,

jestem nałogowym nabijaczem postow sprzedaje konta na zamowienie 1000 postow w miesiac pisac na gg nieno zarcik :D ale jesli to nie zabronione to z checia

Opublikowano

od zawsze jestem fanem The Rock'a (Dwayne Johnson), mimo że już nie walczy to i tak zawszę będę jego fanem.. :)

Aktualnie jest aktorem i w tym zawodzie też go uwielbiam wspaniale gra w filmach.. jego podeście i wg..

The Rock : dwaynejohnsonatthe2009t.jpg

oprócz niego to sporo uwielbiam wielu wrestlingowców między innymi :

Rey Mysterio

Dave Batista

Kane

Tajiri

John Cena

The Great Khali

Big Show

a nie nawidzę -

Umaga,Randy Orton,

UnderTaker ujdzie... ^^

waldekenergy2.pngwaldekenergy3.png

Grafik ;*

Opublikowano

ja lubie Rey Misterio Johna Cena i Batiste :]

oraz Undertaker

zalmicie2.png

Gdyby Turcji nie było Silkroad Stałby 4ever

A Turaski Doładuwują Konta Ryżojadom z Joymaxu

A my MPC Forum Nie tolerujmy Turasków i Ryżojadów ^^

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...