Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Spis] Broni palnej w WarZ

l3oSSaK

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Nowe bronie:

http://www.warzwiki.com/Guns

I amunicja :P

Dzisiaj Święta szkoda mi czasu żeby siedzieć przed kompem. Wrzucę pojutrze.

Pozatym, WESOŁYCH !

<span style="font-family: lucida sans unicode" ,="" 'lucida="" grande',="" sans-serif'="">Handluję tosterami, mikrofalówkami oraz wodą w proszku.

Opublikowano

Refresh,

nowe informacje dodam dopiero po nowym roku... Sorry ale nie ma mnie w domu, nawet w komórki odpisuję :/

<span style="font-family: lucida sans unicode" ,="" 'lucida="" grande',="" sans-serif'="">Handluję tosterami, mikrofalówkami oraz wodą w proszku.

Opublikowano

@F5

//Właśnie wrzucam info o nowych broniach

Opublikowano

@Odświeżam

Opublikowano

No No coraz lepiej to wygląda, przydaje się ludziom

Sam kiedyś miałem stworzyć temat o broniach ale nie wiedziałem że się komuś przyda

A tu prosze przydało się

Nice

427571487345508569248.jpeg

Potrzebujesz Pomocy?Pisz śmiało PW

Opublikowano

Dzięki za miłe słowa ;3

Będę rozwijał go w miarę czasu i możliwości, może jakieś informacje o dystansie? :D

Opublikowano

@f5

Opublikowano

refresh

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

f5

Opublikowano

@2UP Wiem, że sporej ilości nowych broni nie ma, wynika to z braku czasu.

Jak znajdę pare minut to dodam to czego brakuje

• 5 miesięcy temu...
Opublikowano

Jedyne co mi się w tym tutorialu przydało to obrażenia, przydały się jaki pistolecik oddać znajomemu (oczywiście gorszy, ha!) :)

~ Nie ważne gdzie jesteś, pamiętaj skąd pochodzisz.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...