Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Problem z FPS

BerECiaK

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Mam problem z minecraft. Gdy normalnie gram na wydajności zrównoważonej to mam fps max 125, gdy gram na Max Fps to fps wynoszął max 220. Wbiłem na serwer i gdy przechodzę parkour koło lawy to moje fps spadają nawet do 0! Co zrobić? Mam wgrane opti-fine.

Opublikowano

Wina serwera :? To moje zdanie... Albo słabe łącze internetowe :)

Kiedyś myślałem, że jestem elfem, ale tata powiedział, że jestem nikim i tak już zostało....

vvv Potrafisz tworzyć serwer? Sprawdź! vvv

Poszukuję kogoś kto przygotuje mi serwer na wersję Pocket Edition. Oferuję opłacalną współpracę. Więcej info WYŁĄCZNIE na priv

Opublikowano

Na Minecrafta mam przydzielone 900MB ramu. Normalnie MC zabiera z 250mb tej pamięci, lecz gdy spadają fps to zużycie pamięci spada do 70-90mb.

Opublikowano

Wyczyść komputer Cleanerem, zdefragmentuj dysk,spróbuj zainstalować lunch Geo + zwiększ siłę procka, aby pracował na większych obrotach.

1355923763-U786880.png
Opublikowano

Ustaw wiecej ramu z 2gb minimum musi. Byc zeby normalnie dzialalo i ustaw czasteczki na minimum (@s pisze komurce nie czepiajcie braku polskich znakow i ort.)

Moje Pluginy!

1.Cobble Drop

Jak Możesz To Daj Lajka,Życie To Nie Bajka :D

Ciekawostka Minecraft możesz mieć max 32767 Lvl ponieważ przy 32768 Lvl znika ci napis z twoim aktualnym LVL`em

Potrzebujesz jakiegoś spigota,craftbukkita lecz nie możesz go znaleźć(DMCA)? Wejdź Tutaj!!

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...