Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Nie ma w co grać

Jano900

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Hmm... polecam Ci :

Diablo 1

Diablo 2

Starcraft 1

Counter Strike 1.6

Elsword

Realm Of The Mad God

S4League

Toribash

World Of Tanks

Puddle

Rock Of Ages

I Wanna Be The Boshy

Bob Flash

Wings Of Vi

Osu!

Gothic 1

Crossfire

8BitMMO

Zu Online

• Odpowiedzi 137
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Hmm... polecam Ci :

Diablo 1

Diablo 2

Starcraft 1

Counter Strike 1.6

Elsword

Realm Of The Mad God

S4League

Toribash

World Of Tanks

Puddle

Rock Of Ages

I Wanna Be The Boshy

Bob Flash

Wings Of Vi

Osu!

Gothic 1

Crossfire

8BitMMO

Zu Online

Diablo 1/2 - nie no mam Sacreda to mi wystarcza

Starcraft - nie no nie bijcie mnie ale mi oczy wypadną

CS - mówiłem że mam Source ale nie gram teraz

Elsword - pewnie by weszło ale to jakoś tak dziwnie wygląda

Realm of the Mad God - może być ciekawe

S4 League - ta grafika tak jakoś po oczach bije

Toribash - na wii

WoT - lagi

Puddle - nie da rady

Rock of Ages - no nie wiem nie wiem

I Wanna by cośtam - no nie wiem...

Bob Flash - tego nigdzie nie ma

Wings of Vi - nigdzie tego nie ma

Osu! - google mówi że to jakieś anime to nawet nie popatrzę

Gothic - przeszedłem dwójkę a jedynka mnie jakoś nie przekonuje, dwójka zresztą też

Crossfire - mam i gram

8BitMMO - wybaczcie ale też pogardzę

Zu Online - animowa grafika, pogardzę

Opublikowano

WarRock , metin itp . Masz gowno grafike tak zwana GMA . Ja bym ci polecal jak chcesz grac np na lapku znalesc cos z karta dedykowana ;p

BUM

Opublikowano

WarRock - lagi

Metin - nie

Wiem że wybrzydzam ale jednak nie będę grał na siłę w gry które mi się nie podobają.

Opublikowano

Ty chuju w co grac nie masz za przeproszeniem Age of empires 2/3 zajebista strategia gta sa multiplayer/Bardzo rozbudowane szczególnie serwer PPS.Jest jeszcze wiele nie koniecznie nowych gier ale z dobrym klimatem i fabułą. Ale ciężko ruszyć dupe i zagrac w zajebistego klasyka takiego jak mafia 1 jebany grubasie

Opublikowano

ref

Zna ktoś dobrą strategie? Grafika nie jest ważna ale bez przesady. Jedyna wymagania to rozbudowana (wiele jednostek itd) i najlepiej druga wojna światowa. Chodzi mi o rozbudowaną strategie, jednostki powietrzne, artyleria itp itd.

Opublikowano

Polecam Ci takie gry jak: Warcaby, Szachy, Scrabble. Takie gry dopiero rozwijają inteligencję, a nie jakieś gierki na kompa...

Opublikowano

ref

Zmiana planów - szukam dobrej gry strategicznej (grafika nie jest ważna ale bez przesady) umiejscowionej w starożytności. Ma być rozbudowana (statki, łodzie, wiele frakcji itd) aktualnie gram w Rome - Total War (wraz z dodatkami) ale tam nie można się budować.

Opublikowano

Otwieram bo ten temat który dał Istny Diabeł jest zamknięty. Więc szukam dalej tego co napisałem.

P.S

Kto to przeniósł do problemów z grami? Ja nie mam problemu z grami.

Opublikowano

Mam cos jeszcze ale nie strategie:

Far Cry 1 - świetna gra , na długie godziny ;)

Max Payne 1,2 - też ciekawa gra akcji

Jeśli strategie to może:

Leauge of legends (wiem że to nie strategia, ale bardzo fajna gra)- zadziała ci na 100% sam mam lapka 1,7 ghz celeron m, intel gma 950, 1gb ram i dobrze działa ;)

Sim City 4

Opublikowano

Siema, polecę CI najlepsze gry strategiczne jakie znam :D

Twierdza 1, Twierdza Krzyżowiec, możesz też nowsze częśći, prawdopodobnie podejdą, ale jak od nich zaczniesz to się zawiedziesz na całej serii.

Opublikowano

Mam Twierdze Krzyżowiec Warchest aczkolwiek nie mam teraz ochoty na średniowiecze ale mam smaka na starożytność.

Far Cry - gra ciekawa ale jednak obawiam się że mogę się zesrać (nie chodzi mi o wygląd stworów bo jednak ich się nie boję ale jak takie gówno mi zza rogu wyskoczy no to wiecie)

Max Payne - chyba muszę spróbować

LoL - nie odpowiada mi

SimCity 4 - nie no to nie jest starożytność (chyba)

Opublikowano

Stare dobre Diablo II , COD 1-MW , CrossFire , Cabal , Metin2.

Diablo II - no widok z góry ale to nie jest strategia w starożytności

CoD - z tego co wiem to w starożytności karabinów nie mieli (a na serio to lagi mam)

A reszty nie skomentuję bo pisałem że chce dobrą strategie umiejscowioną w starożytności.

Opublikowano

Co ty gadasz GTA V mu nie pójdzie ona ma być dopiero pod konieć stycznia czy tam w tym lutym BF4 tak samo .

Polecam ci Metin2 :D lub GTA4,BF3 itd.

Opublikowano

A co powiesz na Age of Empires III ? Lub Settlersy ? Nowsze moze nie pójdą, ale polecam Dziedzictwo królów : )

Age of Empires III - to się dzieje w XIX wieku więc aktualnie nie zagram.

Settlersy - jest to starożytność więc jest dobrze. Tych części jest dużo więc to ogarnę. (tylko że na niektórych screenshotach jednostki wyglądają dziwnie i mają nieproporcjonalne kształty. Może i się czepiam ale szukam czegoś realistycznego.

Stronghold (Twierdza) ?

Mam ale to nie jest starożytność.

Opublikowano

Ale kurwa jesteś wybredny. Oglądaj gameplaye rocka, roja na yt. Na takim gracie nie ma sensu się w granie bawić. Jak będzie nowy to wtedy a teraz to pooglądaj let's playe hitów i się poznaj czy się gra podoba czy nie.

i7 3770K @4.6GHz

GTX 760 SLI x2

16GB 2400MHz

2x256GB Samsung 830 Raid 0

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...