Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Różnica między Slim a Super Slim.

Legenda.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Elko, mam dwa pytanka ;)

1. Czym się różni PS3 Slim od PS3 Super Slim?

2. Opłacają się te aukcje?

http://allegro.pl/konsola-sony-playstation-3-500gb-superslim-fifa-13-i2871940720.html

http://allegro.pl/sony-playstation-3-slim-320gb-nowa-gwar-wawa-i2870852394.html

Jeśli się nie opłaca, to poproszę o aukcję na allegro z PS3 Slim 320Gb, tylko jeden PAD w rozsądnej cenie ;)

Single Player  Inne MMO  exModerator ► Degradacja ► exModerator

Opublikowano

1.PS3 Super Slim lżejsze , mniejsze i coś szybciej chodzi ( nie chodzi o gry ) różnica wyglądu i wielkości dysku .

2. Nwm czy się opłaca nie mieszkam w PL .

Edit : Z tego co kojarzę to Super Slim z Fifa 13 i 2 padami w media markt był po 1300 ale nie jestem pewien.

1359301966-U737205.jpg

Opublikowano

Wszystko to co UP wypisał oraz ciszej podobno chodzi.

Tutaj masz taniej :

http://allegro.pl/nowa-ps3-playstation-superslim-500gb-fifa13-gw-i2871584176.html

1.PS3 Super Slim lżejsze , mniejsze i coś szybciej chodzi ( nie chodzi o gry ) różnica wyglądu i wielkości dysku .

2. Nwm czy się opłaca nie mieszkam w PL .

Edit : Z tego co kojarzę to Super Slim z Fifa 13 i 2 padami w media markt był po 1300 ale nie jestem pewien.

Była kiedyś taka promocja w Saturnie.Za 1250 zł.W MediaMarkt była z jednym padem

Opublikowano

Jeśli możecie, to znajdźcie mi jak najtańsze PS3:

• Jeden PAD
  • Slim
  • Dysk 320Gb
  • Nowe

Jak najtaniej ;x

Opublikowano

1.PS3 Super Slim lżejsze , mniejsze i coś szybciej chodzi ( nie chodzi o gry ) różnica wyglądu i wielkości dysku

1Tutaj sie niezgodze super slim nie jest szybsze bi wszystko jest takie jak u slim.2 super slim jest bardzo glosne wporownanio do slim.3 laser jest odsloniety czyli super slim jest bardziej awaryjne tez ze wzgledu na inne zeczy.

"Jeżeli coś chcesz, to powiedz, i tak tego nie dostaniesz"

Opublikowano

Tsakui, szukam bez zbędnych bajerów typu kamerki, kontroler Move. Szukam czegoś ok. 800zł a Ty mi dajesz ponad 1000 ;)

Opublikowano

1Tutaj sie niezgodze super slim nie jest szybsze bi wszystko jest takie jak u slim.2 super slim jest bardzo glosne wporownanio do slim.3 laser jest odsloniety czyli super slim jest bardziej awaryjne tez ze wzgledu na inne zeczy.

po pierwsze to na święta poproś rodziców o słownik języka polskiego

po drugie, skąd masz informacje o awaryjności konsoli? wyssałeś je typowo z palucha gdyż jeszcze nie ma żadnych informacji o awaryjności super slima ani to ze strony producenta ani też od nabywców konsoli

akurat odsłonięty laser jest na plus, nie trzeba specjalnie rozbierać konsoli żeby go przeczyścić, nad laserem jest klapa która zapobiega dostawaniu się kurzu więc wyjaśnij nam jeszcze te inne rzeczy o których wspomniałeś...

@topic

http://allegro.pl/sony-playstation-3-red-czerwona-ps3-320g-prezent-i2873376898.html

819531478353821175209.gif

Opublikowano

1. Wyglądem, wagą i w SS można dołożyć dysk SSD

2.Wg. mnie NIE

Moją 2 konsolkę kupiłem w TESCO za 777zł (slim z jednym padem). Ja bym Ci radził obserwować oferty w tesco ;D Możesz na tym dobrze wyjść.

Opublikowano

Niedawno była(1-2 miesiace temu) za 777zł , slim z jednym padem . Lecz ja polecam kupować w sklepach z eretroniką gdzie do nich to zawozisz wczasie awarji .

Nieregulaminowa sygnatura

Opublikowano

tesco, promocja, slim 160gb 777zł (na stronę tesco musisz wejść i sprawdzić czy gazetka z konsolą jest aktualna, z tego co pamiętam do 24 grudnia). super slim czy lepszy od slima? zależy od szczęścia. robią je z najtańszych materiałów i nie wiesz czy trafisz na dobrego czy nie. jakbym miał się użerać z tym, odsyłać je do Sony w nadziei że dostanę dobrego to wolałem kupić slim 160gb (ale nie w tesco tylko w avansie)

fs_overall.png

Opublikowano

tesco, promocja, slim 160gb 777zł (na stronę tesco musisz wejść i sprawdzić czy gazetka z konsolą jest aktualna, z tego co pamiętam do 24 grudnia). super slim czy lepszy od slima? zależy od szczęścia. robią je z najtańszych materiałów i nie wiesz czy trafisz na dobrego czy nie. jakbym miał się użerać z tym, odsyłać je do Sony w nadziei że dostanę dobrego to wolałem kupić slim 160gb (ale nie w tesco tylko w avansie)

każde ps3 super slim jest takie samo

1359301966-U737205.jpg

Opublikowano

każde ps3 super slim jest takie samo

uwierz mi, że nie. robią je z innych, tańszych materiałów niż slimy.

fs_overall.png

Opublikowano

Na czymś trzeba zaoszczędzić, ale raczej nie ma się co czepiać bo i tak wydajne.

Dobra oferta imo jest w biedronce. :)

tumblr_static_2zxpp8w2q604o80sswoo84s84.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...