Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[TuT] Jak dobrze zarobić na niektórych serwerach!

odchudzanie7

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam

Przedstawię dzisiaj tut, a raczej sposób, jak można łatwo sobie zarobić na NIEKTÓRYCH serwerach prywatnych Metin2.

Otóż jest taki pewien myk.

Na kilku mapach znajduje się ukryty teleport do tej samej mapy, ale drugiej. Tam można sobie spokojnie bić bossy, metiny, expić.

Ten teleport wygląda tak:

2qxx82c.jpg

Wygląda na zwykły pomnik, trzeba poprostu w niego wejść i zostaniemy teleportowani na drugą mapę.

Gdzie znaleźć ten teleport ?

Dolina Seungryong:

1605xy0.jpg

Góra Sohan:

1253q14.jpg

Świątynia Hwang:

t6uf4h.jpg

Poprostu, gdy wejdziemy w pomnik, zostaniemy teleportowani na drugą mapę, gdzie możemy sobie expić, bić bossy, metiny bez obawy, że ktoś nam sksuje

:)

Po zmianie channelu/wylogowaniu się nadal będziemy na tej mapie, tak więc można naprawdę się nieźle dorobić.

Uprzedzam, że tylko na niektórych serwerach ten pomnik występuje!

2rp9q8l.jpg

Opublikowano

O mapce wiedziałem już od kilku dobrych lat (Początki ghWWW) Ale Tutorial przydatny.Gdy 2 miesiace temu grałem na Tiverii,to nadal na tych mapkach były pustki.Co 2 godzinki biłem 4 bossy,na każdym CH,i nikogo nie widywałem.

Opublikowano

Fajne , fajne ale to już od dobrych 2 lat jest znane i były tuty :)

sygnatura to nie miejsce na takie oferty, skorzystaj z działu giełda.

Opublikowano

Fajne , fajne ale to już od dobrych 2 lat jest znane i były tuty :)

Może Ty o tym 2 lata wiesz, ale niektórzy dopiero teraz się dowiedzieli :) Sposób naprawdę fajny i naprawdę mało osób o tym wiedziało.

2rp9q8l.jpg

Opublikowano

Czasami występują na serwie, ale nie idzie przez nie się teleportować :)

Albo w ogóle ich nie ma. Ale na niektórych serwerach, przeważnie jakiś starych można takie coś znaleźć :)

2rp9q8l.jpg

Opublikowano

bardzo fajne przyda mi się leci Like ;)

gmhq5mn.png

Opublikowano
Wygląda na zwykły pomnik, trzeba poprostu w niego wejść i zostaniemy teleportowani na drugą mapę.

Wchodzisz po prostu. ;)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...