Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Serwery Bez Przyszłości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam.

Mam tutaj coś do powiedzenia ludziom którzy stawiają serwer na tydzień a za miesiąc próbują reaktywacje.

Jeżeli chcesz mieć własny serwer Z przyszłością to pomyśl 3 razy czy ci wyjdzie bo bywa różnie.

Masz Siostrę? już jest lipa bo siostra leci do kompa i wszystko wyłącza ( przynajmniej ja tak mam )

ogółem rodzeństwo które z tobą zamieszkuję i uczęszcza na komputerze.

Bo mnie to irytuje jak serwer postoi 2 dni i pada 4ever, jeszcze jak mi wpadnie w oko;/

to by było dla nas ( userów forum - poszukiwaczy dobrego serwera ) i dla ciebie lepiej

więc tak jak mówie...

zastanów się nad przyszłością serwera.

i to tyle. dziękuje

@ literówka w nazwie z góry sryy

Przeszłości *

tutaj była reklama. /deleted

Opublikowano

no to jest wkurzające jak reklama serwera wygląda kusząco i bardzo pysznie i grasz już na nim i się bardzo w swoją postać angażujesz

poświęcasz dla gry czas na takim serwerze a tu 2 dni pograsz i padł;/ wtedy jest załamka..

Opublikowano

ZbychuP, wiem że serwery często się psują... ale gdybyś czytał ze zrozumieniem to byś zrozumiał.. mi tu chodzi o 4ever server down.

Czytaj ze zrozumieniem... ;)

Opublikowano
To sam sobie zrob, a nie innych sie czepiaj.

Serwery czesto sie psuja i nic na to nie poradzisz....

Popieram ,dla tych co robią serwa jest to niezła zabawa przez 2 dni maja władzę despotyczną :D a

Lubie kotlety z jajkiem.

Opublikowano

sam wczesniej o tym trombilem ZychuP nie pisz zrob sobie sam bo ja np. mam warunki zeby postawic ale :

kocham expic kocham dropic itemki kocham wbijac pro bony godzinami <dlatego nie nadaje sie na GA>

sygna.jpg
Opublikowano

dlaczego maja nie powstawac serwery? niech powstaja i to jest decyzja tych, ktorzy go postawili, czy go wylacza czy nie jesli tobie sie nie podobaja to idz na chinskie z ktorych nic sie nie dowiesz:) na pl chociaz Ci napisza czemu jest off a na takim chinolu nic nie wiadomo. to tyle z mojej strony

Opublikowano
dlaczego maja nie powstawac serwery? niech powstaja i to jest decyzja tych, ktorzy go postawili, czy go wylacza czy nie jesli tobie sie nie podobaja to idz na chinskie z ktorych nic sie nie dowiesz:) na pl chociaz Ci napisza czemu jest off a na takim chinolu nic nie wiadomo. to tyle z mojej strony

hmm.. ale to jest bezsensu stawiać serwer na 2 dni czy tydzień a potem off, wyganiasz mnie na chinole? (hehehe) ogarnij się...

a ja jestem dalej za tym że takie bezsensowne serwery mogą lepiej nie powstawać, chodź nic na to nie poradzę ale może jakiś człowiek

który będzie stawiał w przyszłości to się zastanowi 3 a może i 5 razy czy warto.