Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Trudny wybór ;D

KrólikFunny7

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Pierwsza sprawa- mógłbyś sprawdzić forum w 5 minut a znajdziesz 4 tematy o tym samym.

Druga sprawa- Wojownik jest dla początkujących i nie tylko. Łatwo się nim wbija lvl. Magiem zagraj, jak masz większe doświadczenie, ponieważ ta klasa jest trudna, jednakże chyba najlepsza(zależy do gustu).

QtiV6xY.gif

Opublikowano

Mag , maga biorą na wczesnym lvlu do fam na lod , bo ma np. sp. swiatła . Inne klasy mają ją dopiero pózniej. Mag zadaje większe obrazenia , ale ma mało hp... Wgl. gram od zawsze magiem i najlepiej mi się gra :/

wuo1.jpg

Opublikowano

lurać to da radę każde sp maga - nie wiem czemu się o to boisz bo lur ma najlepsze pt...

Holly na easy lurnie, dg też... blue możesz z lodem leciec i też ogar

Ja polecam woja... Na początek dużo hp, defo i fajne sp - war to jedna z najlepszych kart z gry, blade to pod pvp kosa, crus - lod , berek to zaje... zabawa, no i gladek również na pvp

Kliknij ,, Lubię to '' a postaram się odwdzięczyć ;D

dlayarkera.png

by

+

Bonus ;D

Ex Moderator NosTale x2 I Gold Member

Opublikowano

Z tego co wiem to chyba wojem gra się najłatwiej, łuk jest pośredni miedzy magiem a wojem, dosyć łatwo się nim gra na początku, gra nim dużo osób, po prostu jest przesyt.Magiem gra się najciężej na początku chyba wiem z własnego doświadczenia. Z niektórymi misjami czy np. cp na sp1 bardzo ciężko było sobie poradzić i zajęło mi to ładnych kilka godzin (pewnie dlatego że od początku byłem ustawiony pod ogień a moim zdaniem teraz lepsza woda) Ja bym ci poleciał woja jeżeli chcesz ćwiczyć wytrwałość a do tego mieć niezłą frajdę i satysfakcje z gry.

1355923763-U786880.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...