Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[ZAPOWIEDZ SERWERA] [WOJNY GILDII] [MCMMO LUB HERO] [150 SLOTÓW] [DEDYK] [TS3] OGARNIĘTA ADMINISTRACJA!

arek121212

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 64
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Gdzie mogę napisać podanie napiszę tu bo nie wiem gdzie ...

Imię: Damian

Nick: Betonek

Znajomość komend: 8/10 ^^

Pomoc graczom: Mogę pilnować czatu.Pomagać znaleźć różne miejsca.I też budować różne budowle.

Dlaczego chcę zostać kidmodem ? Ponieważ lubię pomagać graczom jak i się fajnie bawić. Dziękuje i rozważcie moją propozycje

Opublikowano

Gdzie mogę napisać podanie napiszę tu bo nie wiem gdzie ...

Imię: Damian

Nick: Betonek

Znajomość komend: 8/10 ^^

Pomoc graczom: Mogę pilnować czatu.Pomagać znaleźć różne miejsca.I też budować różne budowle.

Dlaczego chcę zostać kidmodem ? Ponieważ lubię pomagać graczom jak i się fajnie bawić. Dziękuje i rozważcie moją propozycje

Napisz podanie do mnie na skype lub gg !

Opublikowano

To dajcie na przykład wersje testową servera na 1.4.5 i do tego np na hamahi żeby ludzie zobaczyli czy to w ogóle będzie się im podobało. Ja na przykład nie mogę się doczekać a tak to bym chociaż sprawdził czy jest co obserwować i czy się opłaca czekać jak wyjdzie już wersja pełna servera. :)

Opublikowano

Imię:

Nick:ozzyIiggy

Znajomość komend (w skali 1/10):9,5s

Czy masz skype, ts'a i mikro(Warunek obowiązkowy):skype,ts mikroi mam

Jak chcesz pomóc graczom?(min.3 zdań):Będe im pomagał odpowiadał na ich pytania oraz będe ogarniał ich

Dlaczego chcesz zostać Kidmodem/Modem? (min. 3 zdań):,ponieważ lubie pomagac graczom serwer fajnie sie zapowiada i możliwe ,ze bedzie duzo osób ,którym bedzie trzeba pomóc.

Opublikowano

Heroes Zdecydowanie :)

SDAAODSJEDA+()*@sad+|)_(*&!^%@e _)d|+sd|ADISJDFA'];LKPS;FKAKJNJMDFSPANKLFKDOAPJFASD;FNAKSDPOJNADKSF/]\)idjskadjhf*FU092384210-(*(@#*_)@!(#_@!(#_!@_)(#@!)(djsjkahd*(@!#*)_e(_)@*hd()asdu(a)sdu@)!(#*)(@#!$*)(d_asd*(_)@!#_@!#_(@!_#_()_@!#()@_@!()#(@!)_dsaskjldja{dls:dasdgywedijsadidjwaudh

W tym ciągu liter znajdź znak /]\ :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...