Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Problem0 Far Cry 3- gra się tnie

groovy57

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Mam problem odnośnie tej gry :/. Gra zamiast chodzić płynnie to się strasznie tnie :/. Gram na detalach ultra i to na pewno nie iwna sprzętu bo mam i7 970 oraz 20 Gb ramu :/. Może mi ktoś pomóc? :( Z tymi ścinami nie idzie grać, strasznie ciężko się wszystko robi :/

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

nadal kompletnie nie wiadomo co masz

system, plyta główna , grafika

If you = stupid then

insert(foot.in.your.ass)

end if

licznik-54-96732-stat.png

Opublikowano

to źle strzelasz bo mam oryginał... Dami juz patrzę i zaraz zedytuję post i Ci powiem :)

@edit

Kurde, nadal nie działa dobrze :/. Dodam, że gra się tnie tak samo na niskich detalach jak i na ultra. ech... :/

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

toźle strzelasz bo mam oryginał... Dami juz patrzę i zaraz zedytuję post i Ci powiem :)

Podaj dokładny model CPU

1372333810-U137250.jpg

Opublikowano

płyta główna nie pamiętam ale 6 rdzeniowa

:O

Spróbuj wyczyścić komputer Ccleaner i usuń z dysku niepotrzebne gry, programy.

( ͡° ͜ʖ ͡°)

Opublikowano

Kejk już czyściłem. przeinstaluję jeszcze raz sterowniki do karty, może coś źle zrobiłem lub coś :/. CPU mam taki: intel core i7 970; płyta głowna - Gigabyte X58A - UD7; RAM mam DDR3 20GB tripple channels (cokolwiek to znaczy); a karta graficzna AMD Radeon 6990 HD;

A co do tego Game Boostera to trochę przyśpieszył działanie gry, więc dziękuję, ale nadal nie w zadawalającym stopniu.

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

Kejk już czyściłem. przeinstaluję jeszcze raz sterowniki do karty, może coś źle zrobiłem lub coś :/. CPU mam taki: intel core i7 970; płyta głowna - Gigabyte X58A - UD7; RAM mam DDR3 20GB tripple channels (cokolwiek to znaczy); a karta graficzna AMD Radeon 6990 HD;

A co do tego Game Boostera to trochę przyśpieszył działanie gry, więc dziękuję, ale nadal nie w zadawalającym stopniu.

Wejdź w menedżera zadań następnie w procesy, ustaw koligacje na wszystkie rdzenie i priorytet na najwyższy powinno być lepiej wyłącz zbędne programy. Możliwe, że coś się dzieje ze sprzętem w innych grach też tak masz ? czy tylko w tej ?
Opublikowano

A możesz powiedzieć skąd masz ten komputer ? Z allegro ? Bo nie wiem, kto mądry, ładowałby kasę w 20GB ramu. Pobierz program Speccy, zrób screena / skopiuj wszystko i wyślij tutaj informacje o podzespołach.

he?

Opublikowano

składałem go i sprawdzałem innym programem, normalnie byłoby 24 GB ram, ale mi jeden się zj*bał :/

Sogame tylko w tej grze tak mam, a reszta chodzi płynnie, czytałem też na innych forach to też ludzi mają problemy. Ściny mówię, że nie są takie żemi spada do 8 FPS, ale i tak wolalbym zeby gra chodziła płynniej. Może być to wina przegrzania? jak sądzicie?

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...