Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[INFO] Przedsezonowa aktualizacja 1 - Patch Notes

Bojda

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Tak patrz wszedl.

Co do Rengara to w angielskim patch notes jest

Fade time increased to 1.25 from .75 seconds

Dianie defynitywnie nerf sie nalezal, nie ma co plakac.

• Odpowiedzi 50
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

moja diana ;c . no to nie wiem kto teraz bedzie nia gral, zobaczymy . w sumie nerfy nawet sluszne .. ale i tak nerf diany bedzie bolał

VeyPl.png

Jeśli pomogłem, daj tego like

Opublikowano
Skrócono czas trwania zniknięcia z 1,25 do .75 sekund.

Ta kropka po coś tam jest... -.-

Nie 75 sekund tylko 0.75 sekundy...

Patch wydaje się być ok. Jedynie to 1000dmg smita trochę boli. Cho już nie będzie taki imba przy baronach/dragonach.

Bóg to twoje sumienie

Opublikowano

Nauczcie się czytać, on będzie wchodzić w niewidke szybciej, a trwać dalej będzie 5 sekund.

Opublikowano

specjalnie wszedlem by zobaczyc placz prosow z 1k elo,ze nerfia diane i nie przeliczylem sie jak zawsze :) wszystkie zmiany sa jak dla mnie na + aczkolwiek z zyra bym polemizowal

rapido.png

Jeśli Ci pomogłem

proszę like

Opublikowano

Ja bym nie nerfił teemo ... Dianę jak najbardziej, na zyre nie mam zdania nie gram nią i w grze zadko spotykam ,co do rengara to też nie musiał byc nerfiony, i tam jest 0,75 -,- jak może byc ZMNIEJSZONE z 1,25 do 75 ? Nie umiecie myśleć logicznie ?

Opublikowano

teemo i zyra - moje ulubione picki, nie wierze ..

jeszcze nie ogarnąłem jak mogli ostatnio zmniejszyć szybkość ruchu Zyry a tu kolejny nerf ..

było w miarę ok to jeszcze osłabili a dało się kontrować wystarczająco.

szkoda trochę bo już nie pogram jak 'kiedyś' ;]

nerf dla jaxa i lee i chyba będę mógł kończyć gre :]

Hejo

Opublikowano

Milo ze placzecie o sekundy rengara o ktorych nie macie pojecia, ale mowia nerf to trzeba plakac bo tak wypada, po pierwsze chodzi tu o czas odpalania ulti, trwalo to wlasnie 0.75, teraz trwa 1.25 (blad tlumaczenia), ale mimo wszystko trzeba plakac "o nie 0.75, teraz jest slaby :(".

Opublikowano

Niestety Zyra support dostała potężnym nerf hammerem. Co prawda dalej będzie tu użyteczna ze względu na ilość CC i utlity, ale jej dmg trochę spadnie (fakt był horrendalnie wysoki i znacząco przebijał obrażenia zadawane przez ad carry na early levelach)

Opublikowano

Slaby ten nerf Diany, nie płaczcie. I tak nadal jest z polki "op" czempionów. Zasięg aż tak nie boli to tylko 150 jednostek. dobrze ze jak Mark jest to cooldown się zeruje, gorzej jakby jej cd na Q podnieśli. A i tak znowu widzę na niej składanie dfg bo odzyskaliśmy cooldown reductiob

Opublikowano

No ja zajesuper ... Nie dawno kupiłem Diane i musieli mi ją znerfować ;/ Jeszcze te zasięgi skilli.

Każdy punkt mocy umiejętności zmniejsza obrażenia przy trafieniu z 0,4 do 0,3 pkt.

Szczerze mówiąc nie rozumiem tego, powie mi ktoś o co biega z tym osłabieniem ?

Opublikowano

No ja zajesuper ... Nie dawno kupiłem Diane i musieli mi ją znerfować ;/ Jeszcze te zasięgi skilli.

Szczerze mówiąc nie rozumiem tego, powie mi ktoś o co biega z tym osłabieniem ?

Chodzi o to, że zamiast przelicznika 0.4 masz 0.3 (chyba ?)

Kolejny nerf rengara hehe ale i tak op zasrany z niego jest i tak .

Słaby nerf diany.

Ale aktualizacja dosyć udana, jak dla mnie.

PitekKC_eune_58_4_logo.png

Opublikowano

Choc lubie diana grac,to jednak sluszny nerf,zawsze sie wybije nawet ze statow 1/10,malo kto ja rozwali na midzie.

Jest to dosc odczuwalne jak mamy uzyc ulti,lub na poczatku dmg z q;),ale nadal troche sieje zamet w late :(

sstwc.jpg

Opublikowano

O tak, Rengar, i tak już został dotkliwie znerfiony, ale żeby ulti trwało 0,75 SEKUNDY?! Ich chyba pojebało. A ryk już teraz nic nie będzie zadawał, i nic leczył. Powinien dostać buffa na dmg i przeliczniku, wtedy ktoś by go robił pod AP i byłby bardziej uniwersalny, a nerfa dostał. Słaby patch, jedyne co dobre to to, że Diana ma nerfa.

Opublikowano

Teemo - piekny nerf ale i tak bede grac nim dalej

Diana - nie ma co płakać była badziewna teraz będzie jesszcze bardziej :D

renegar niespecjalnie go lubie więc moim zdaniem nerf na + ( wyskakiwanie i leczenie od razu wkurzało )

dobrze że nie nerfia akali :D

16k7y4p.png

Opublikowano

O tak, Rengar, i tak już został dotkliwie znerfiony, ale żeby ulti trwało 0,75 SEKUNDY?! Ich chyba pojebało. A ryk już teraz nic nie będzie zadawał, i nic leczył. Powinien dostać buffa na dmg i przeliczniku, wtedy ktoś by go robił pod AP i byłby bardziej uniwersalny, a nerfa dostał. Słaby patch, jedyne co dobre to to, że Diana ma nerfa.

Nie ma to jak czytanie polskich patch notesow

Fade time increased to 1.25 from .75 seconds

bez takich linków, ponowne umieszczenie ban 30 dni.

Opublikowano

Ja pierdole z tym nerfieniem Rengara to ich już totalnie popierdoliło, dobra sprawa była z tym leczeniem a teraz? Idź pan w chuj.

Opublikowano

Nerf Diany prawie nieodczuwalny. Zasięg ulti jest taki jak zasięg Q, generalnie da się przeżyć. Boli tylko bardzo słaby zasięg tych "kulek" z W, aby przeciwnik/minion dostał musi być praktycznie milimetr przed tobą.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...