Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[DL] 42 Nowe Bronie

TEKEN5

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Moim skromnym zdaniem autor tematu jest jakis pierdolniety... Praktycznie wszystkie paczki jakie wstawiasz na to forum sa niekompletne ! Po chuja wogole wstawiasz to cwelu skoro nie podajesz pelnych informacji .... Wez sie ogranij lamusie albo wypierdalaj grabic liscie. Malo ludzi ci pisze ze im brakuje wpisow? Robisz z siebie chuj wie kogo a jestes zwyklym prostakiem. Moze ty nie wiesz jak te wpisy dac,co? Lubisz jak sie ciebie ludzie prosza o przysluge kurwo? Ode mnie wielki kutas ci w ryj , smakuje? Jestes juz przestrzelony prostytutko...

nie nie jest.....

jest jedna prosta zasada... Jeśli nie potrafisz nawet tego zrobić to nie zabieraj się za nic ot co...

ps. tutaj nie robimy gotowców tylko pomagamy ;> zrobienie wpisów z innej broni dodanie jej dmg, powrzucanie wszystkiego i zrobienie wpisów do packera dla takiej paczki to zaledwie 1-2h pracy... a samo znalezienie tego gdzie indziej zajmuje kolo 40 minut ;> więc zostaje Ci 1h 20 ( po czym download jest niesprawny i szukasz dalej...trafisz tutaj i tak tracisz 3-4h a w tym czasie dawno moglbys cieszyc się z nowych broni)

Pozdrawiam hejting...

@ EDIT !

UWAGA!!! CZYTAJ TO PONIŻEJ!

PS ikonek nie widać ani tekstur z tego powodu, że zamiast tabulatorów w item_list są spacje ;>

//Sygnatura niezgodna z regulaminem

TheJeron78

• Odpowiedzi 100
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

.. łuki, sztylety i wachlarze z tej paczki nie są sprawne :) a dwuręka to miecz ;p

wiem, że to przez wpisy.... ;)

@edit...
Dla jakiegokolwiek moderatora....:
Nie jest to duble post tylko pomiędzy moimi wypowiedziami była jedna wypowiedź ( reklama innej strony ) ;>

//Sygnatura niezgodna z regulaminem

TheJeron78

• 2 miesiące temu...
  • 2 tygodnie później...
Opublikowano

Ej kurwa ludzie bez obrazy Ale Po co sie za to wogole bierzecie skoro Nie uniecie pomyslec ... ze na przyklad nie widac wam icony bo zamiast tab dajecie spacje

po 2
trzeba sobie radzic i samemu zrobic te wpisy a Nie czwkac na manne z niebA
na gotowa prace kogos ;]
Po 3
Teken jest Spoko Sam wiele mnie nauczyl jestem mu za to wdzieczny

pozdrawiam

teraz do rzeczy chcecie te wpisy piszcie naa pw

Opublikowano

Ej kurwa ludzie bez obrazy Ale Po co sie za to wogole bierzecie skoro Nie uniecie pomyslec ... ze na przyklad nie widac wam icony bo zamiast tab dajecie spacje

po 2

trzeba sobie radzic i samemu zrobic te wpisy a Nie czwkac na manne z niebA

na gotowa prace kogos ;]

Po 3

Teken jest Spoko Sam wiele mnie nauczyl jestem mu za to wdzieczny

pozdrawiam

teraz do rzeczy chcecie te wpisy piszcie naa pw

Mógłbyś te wpisy dac tu bo nie można pisac do Ciebie na PW. Wynagrodzę + i limitem lików :D;)

76989123606991442937.png

Opublikowano

ale ty chcesz do all broni czy tylko do lukow ;]

i takie pytanie robisz serwer czy cos ??

Chcę tylko do łuków nie robie serwera pomagam przy serwerze ... Pomagam szukac broni dla kolegi itd. Wystarczy wpisy do łuków ikony itd ...

76989123606991442937.png

• 3 tygodnie później...
  • 1 miesiąc temu...
Opublikowano

https://hotfile.com/dl/196688235/40e4493/armas_ext.rar.html

Scan:

https://www.virustotal.com/pl/file/8803834d8808fb30809dbba21e8883831a111f8e01dbdcbeacedee71223eedab/analysis/1362230528/

Macie nowego hosta ^^

Paczka bez wpisów do Querty oraz Item_proto ... ;(

Pomogłem daj "Lubie to" ^^

Dzięki reupload dziala like dla Ciebie :)

• 2 miesiące temu...
  • 1 miesiąc temu...
  • 2 tygodnie później...
  • 2 tygodnie później...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...