Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Wycena Konta

Flow1910

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Jak się 12 lat to można być taką popierdółką jak Ty... Tatuś bije gimbusie? Butthurt że pieniędzy się nie ma ? :)

@Topic

Dodano: Festive Maokai

Naucz sie pisać, jeśli chodzi Ci o wiek to mam 15 lat.Tato nie bije i mało nie zarabia. Po prostu jestem dobrze wychowany.

PS. Zakładam że sam jesteś gimbusem, grasz w metina a z tego się wyrasta.Tatuś kupuje rp?

Opublikowano

Naucz sie pisać, jeśli chodzi Ci o wiek to mam 15 lat.Tato nie bije i mało nie zarabia. Po prostu jestem dobrze wychowany.

PS. Zakładam że sam jesteś gimbusem, grasz w metina a z tego się wyrasta.Tatuś kupuje rp?

Albo mam 19 lat, mieszkam sam i pracuje i na nie zarabiam? ;) Pisze poprawnie... Nie wiem o co chodzi. Zazdrość zżera? Nie wiem czy twierdząc że nas popierdoliło jesteś wychowany. Jak dla mnie zachowujesz się jak zwykły bachor. A co do tematu tatusia o nie żyje ale to już inna sprawa więc tym bardziej nic mi nie kupuje. :*

2536842761.png

Opublikowano

Po prostu życzę powodzenia ze sprzedażą. Mój błąd, źle oceniłem twój wiek.Moim powyższym wypowiedziom chciałem pokazać, że lepiej wydać na inny cel.Za 700 zł kupi już malucha i to bez rdzy xD

Opublikowano

Po prostu życzę powodzenia ze sprzedażą. Mój błąd, źle oceniłem twój wiek.Moim powyższym wypowiedziom chciałem pokazać, że lepiej wydać na inny cel.Za 700 zł kupi już malucha i to bez rdzy xD

Ja też nie powiedziałem że sprzedaję ;) O wycenę tylko pytam

2536842761.png

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

A ja ci polecam sprzedać na jakiś zagranicznych forach. Biorąc pod uwagę przelicznik $ na zł powinieneś więcej zarobić.

Nie znam żadnej strony zagranicznej ):

2536842761.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...