Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Skin - którego byście wzięli.

Vanosh.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Cześć wam, ostatnio zastanawiałem się nad kupnem legendarnego skina do; olafa, kogmawa czy chogatha.

Jakoś chciałem mieć jakiegoś droższego, tak o. Którego byście wybrali, oraz którego polecacie patrząc na wizualny wygląd oraz animacje skillów etc.

@down

KOLANO

tumblr_nrthjyZ6c31u4ug6zo1_500.gif
exMPC Media Team Lider || exMPC Graphic Team || exModerator || exMentor || VIP

Opublikowano

Mój drogi Vanoshu, jako, iż jestem NAJLEPSZYM VIKINGIEM EU, to z wielką chęcią Cię wspomogę w wyborze!

Oczywiście będzie to Brolaf, który jest póki co najbardziej udanym skinem według mnie :>

Opublikowano

Ja bym wybrał mecha cho najfajniejsze animacje , fajny nowy głos , niezły wygląd i zajebista muzyczka jako taniec xD.

Skin do brolafa nie bo tylko chyba 1 animacje zmienia noi wydaje głos jak robi umiejętności np:. Boom Baby albo BROOMACIA xD

A skin do koga mawa nic praktycznie nie robi tylko wygląd i 2 animacje.

Ja bym wybrał Mecha cho gatha.

Opublikowano

Ja także wybrałbym skin do Cho, bardzo ładnie wygląda, fajne animacje, bardzo fajnie ten skin się prezentuje w grze.

Opublikowano

Moim zdaniem takie tematy sa trochę chujowe, bo skiny to zmiana czysto wizualna, no ale kij z tym. Cho wygląda na prawde zajebiście, szczególnie, gdy zarzuci się pare razy ulti, i mech zrobi się wiekszy, robi epickie wrażenie. A Brolaf jest jak dla mnie strasznie nieklimatyczny, po polsku chyba krzyczy "twoja stara"...

2d82fcx.jpg
Opublikowano

Oczywiście, że Brolaf. Tylko ustaw lola po angielsku, wtedy ten skin jest naprawdę epicki.

Jak można mieć lola po polsku? xD Nigdy go nie miałem pl, always engl.

Jakoś na razie brolaf bardziej mnie przekonuje, gdybym miał rp na pbe, to by się sprawdziło :D

Opublikowano

Ja bym wziął cho'gatha ze względu na animacje skilli poniewaz slucham muzyki podczas gry więc nienapawałbym sie odzywkami brolafa :P

1355767597-U713459.png

Ex-Moderator / Ex-MpcChampion / Ex-Postwriter

Opublikowano

kog.

legenda olafa to najgorsza ze wszystkich, które mogły kiedykolwiek wyjść.

bierz kogmawa, wygląda świetnie i dla samej postaci warto kupić tego skina

Opublikowano

Przeliczając, chogath kosztuje 975 rp (( zacofany vanosz )). Licząc, starczyło by na cho, slay belle kate i masked shaco + teraz glacial malphite.

Kog odpada, ten dźwięk mnie wkurza, brolaf fakt, super wygląda + teksty;

• PAKIET BROLAF: Brolaf, Slay Belle Kata / Masked Shaco, Glacial Malphite
  • PAKIET CHOGATH: Prime Chogath, Slay Belle Kata, Masked Shaco, Glacial Malphite

Dylemat, dylemat.. :D

@down

super.

Opublikowano

Cho, super wygląda, a ta muzyczka jest the best. xD Brolaf nie ma zmienionego wyglądu um.

Opublikowano

Polecam Brolafa, mam tego skina i jestem z niego bardzo zadowolony. Jego teksty są na luzie co umila grę.

45a1e9d714fa5.jpg
Opublikowano

Jak to z tym chogathem będzie,na pbe widziałem go za 975, w patchu ze skinami (kata, veigar, shaco itd) zmienią cene?

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...