Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[REKLAMA]NewTribals

ImperialTribe

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 91
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Jak nie ma bugów jak są agent ma racje, wojsko bugowałem na tym serwerze jeszcze parenascie miesiecy temu, usuneli lecz znowu powrocil. Moge udowodnic :)

Pozdrawiam.

Opublikowano

Jak nie ma bugów jak są agent ma racje, wojsko bugowałem na tym serwerze jeszcze parenascie miesiecy temu, usuneli lecz znowu powrocil. Moge udowodnic :)

Pozdrawiam.

Fajnie. Jaki nick w grze?

wywalilem /k

Gram w metin2 pod nickiem: Bubek

Opublikowano

A co ty myslisz ze ja gram na takim bugu ? :D Nie nie, ja tylko informuje, ze nie oplaca sie grac jak ktos chce grac na powaznie, bo z czasem wejdzie jakis typ ci na wioski ze zbugowanym wojskiem.

Opublikowano

A co ty myslisz ze ja gram na takim bugu ? :D Nie nie, ja tylko informuje, ze nie oplaca sie grac jak ktos chce grac na powaznie, bo z czasem wejdzie jakis typ ci na wioski ze zbugowanym wojskiem.

Zachowaj więc takie filozofie dla siebie. Bo to jest reklama a nie miejsce na twoją opinie.

wywalilem /k

Opublikowano

Ale to nie sa pierdoly czlowieku ja Ci moge filmik nagrac jak swietnie dbasz o serwer, po prostu dojdz do tego buga i go usun bo on naprawde niszczy gre. Jezeli dalej beda jakies watpliwosci to moge wam udowodnic.

Opublikowano

Bugi to bedziesz mial jak sobie w wordzie napiszesz, chuja grales i chuja wiesz.

Co do bugow nie ma nic.

Opublikowano

Chuja gralem ? :D Bogate slownictwo widze, ale dobra mniejsza. Grać gram tutaj bardzo długo bo generalnie od imperialtribes, wiec nie pisz mi tu bzdur ile ja gram bo gówno wiesz, bug na wojsko jest i nic tego nie zmien ii moge go udostepnic bubkowi ale nie za darmo :)

Tyle w temacie, nie bede sie juz sprzeczal, bo szkoda moich nerwow. Co do Ozgiego to podaj no tylko nick w grze i świat, to zobaczymy moje 'bugi w wordzie' ;p

Cya.

Opublikowano

Człowieku ogarnij się jak masz bugi na serwerze to schowaj je do siebie , a nie gadaj całemu mpc . Bugi są zawsze na każdym serwerze prywatnym to jest pewne.Gromero silnika dobrego nie zrobił tylko pozbierał w kupe kilka silników i dał do jednego.A bugi występują normalnie.

graphic.png

76561198162331360.png

Opublikowano

Chuja gralem ? :D Bogate slownictwo widze, ale dobra mniejsza. Grać gram tutaj bardzo długo bo generalnie od imperialtribes, wiec nie pisz mi tu bzdur ile ja gram bo gówno wiesz, bug na wojsko jest i nic tego nie zmien ii moge go udostepnic bubkowi ale nie za darmo :)

Tyle w temacie, nie bede sie juz sprzeczal, bo szkoda moich nerwow. Co do Ozgiego to podaj no tylko nick w grze i świat, to zobaczymy moje 'bugi w wordzie' ;p

Cya.

Nie za darmo? Możesz mnie pocałować w dupę pasuje?

wywalilem /k

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...