Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie]Xbox 360 za 599zł ? WUT!?

Alak@zam

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

a zebys wiedzial/a napewno kupie bo mam kase tylko sprzedam psp i juz ciagne do sklepu.... a po za tym koles ma 10/10 gwiazdek i same pozytywy wiec nie rozwali sie po tygodniu

Mój mały Głodomor : Samsung r540       Mysz:  Logitech M100         Słuchawki :  Creative fatal1ty HS-800    I'd love this set.

Opublikowano

a zebys wiedzial/a napewno kupie bo mam kase tylko sprzedam psp i juz ciagne do sklepu.... a po za tym koles ma 10/10 gwiazdek i same pozytywy wiec nie rozwali sie po tygodniu

No to kupuj :D Czekamy na temat "Co zrobić jeśli dostałem rroda" : ) I gwarantuje Ci, że do stycznia już taki utworzysz :D

Co do tych pozytywów to pewnie sam sobie nabił : )

Albo jeśli w opisie aukcji pisze, że udziela 14 dni gwarancji a xbox zepsuł się po miesiącu to anulują mu negatywy bo zepsuł się "z winy kupującego" albo inne takie rzeczy. : )

Opublikowano

hmm ja nie wiem ale ja nie off-topicuje tylko odpisuje niej a po za tym on dodaje do konsolki pilot 7gier xbox 360slim 250gb i jeszcze wentylatorek xD i kinect wiec raczej nie konsola nie byla przerabiana ani grzebana ..... a gwarancja jest na 3miesiace od daty zakupu

Mój mały Głodomor : Samsung r540       Mysz:  Logitech M100         Słuchawki :  Creative fatal1ty HS-800    I'd love this set.

Opublikowano

Xbox tanieje jak mi wiadomo na jakiś targach mają pokazać przed-premierowego xbox'a 720 ;) a w tej telewizji to mój kolega się dał ;) haczyk jest i to duży : dostajesz łysą konsolkę ;) może kable dają ale bez padów i tych dodatków co jak dokupisz to ci wynosi około 800-900zł ...

1370621278-U708240.png

By me

Obecnie nie wykonuje zleceń

Opublikowano

więc dla tego wole kupywac na allegro i innych tych takich bo tam jest taniej wedlug mnie..... a i to z ta lysa konsolka to mowisz ze to ta o kturej pisalem?

Opublikowano

pewnie tak jest bez padów itp i kinect pewnie zepsuty zacina o kilka sekund kolega tak miał tak przy okazji :

miałem xboxa , sprzedałem i kupiłem ps3 z move o wiele lepszy komfort gry , no i bez move też lepsze , ładniejsza grafika i płynność i move się nie spóźnia też .

a ten dysk 4gb za mały i tak ...

1370621278-U708240.png

By me

Obecnie nie wykonuje zleceń

Opublikowano

ja 2 lata temu kupiłem Ix'a slim 250 GB , wifi , 3x gry za 1500 rok pozniej kinecta za 500 ; D i nie żałuje ; )

1390758008-U305854.png graphic.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...