Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[VM] Drigma.pl - informacje "wizualne".

BuenaCosta

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

BuenaCosta+Santriel=Shit.

Niedługo zamkną Chujniora ;)

ePc0b.jpg

mcn_cc.pl - banda złodziei

;)

Piszę questy na zamówienie - Zostanę questerem na serwerze dedykowanym - Na zlecenie napiszę questy - Zakoduję stronę HTML5/CSS3

Opublikowano

Te statystyki zabić można podjebać z draenor.pl

na elite bodajze ktos udostepnil gotowca :)

http://www.elitepvpers.com/forum/metin2-pserver-guides-strategies/2288835-release-kill-gui.html

Opublikowano

"

A weź się nie przejmuj, standard w internecie :). Ten Arcros będzie robił wszystko żeby mnie upokorzyć, ośmieszyć i skompromitować bo ma do tego prywatny powód. Może kiedyś coś o nim? powiem jakie miałem z nim wspomnienia :)."

BuenaCosta

Kochany buena costa tłumaczy, że Across gada o Drgimie tak i tak ze względu na prywatne porachunki jego i acrossa czyli Kantharis. Zwróćcie jednak uwagę na to, iż Across poinformował nas, że erontron tworzy harda nowego, o wiele wcześniej za nim Buena Costa opublikował pierwszy filmik z tego serwera.

Yo.

xnzn.jpg
Opublikowano

"

A weź się nie przejmuj, standard w internecie :). Ten Arcros będzie robił wszystko żeby mnie upokorzyć, ośmieszyć i skompromitować bo ma do tego prywatny powód. Może kiedyś coś o nim? powiem jakie miałem z nim wspomnienia :)."

BuenaCosta

Kochany buena costa tłumaczy, że Across gada o Drgimie tak i tak ze względu na prywatne porachunki jego i acrossa czyli Kantharis. Zwróćcie jednak uwagę na to, iż Across poinformował nas, że erontron tworzy harda nowego, o wiele wcześniej za nim Buena Costa opublikował pierwszy filmik z tego serwera.

Yo.

Tak, mówiłem to z 2 miech temu :P A tak po za tym nie mam żadnych porachunków z bueną - spraw prywatnych, nie znam go tylko wiem co robi z eronem i jak ludzi robi w chuja :)

Opublikowano

Według mnie Arcros ma rację. kolejny serv pod IS który zostanie zamknięty po góra 2miechah. napisałem komentarz pod jednym z filmików bueny o drigmie w którym wspomniałem o Santrielu komentarz po 10 sekundach usunięty.

Opublikowano

Według mnie Arcros ma rację. kolejny serv pod IS który zostanie zamknięty po góra 2miechah. napisałem komentarz pod jednym z filmików bueny o drigmie w którym wspomniałem o Santrielu komentarz po 10 sekundach usunięty.

I zapomnij, że ktokolwiek będzie pisał takie pierdoły pod moimi filmami. Chcesz sobie szerzyć to co usłyszałeś - to gdzie indziej. Zawsze można napisać "usunąłeś bo boisz się prawdy" - prymitywne hasełko na YouTube. Usuwam bo ani palcem nie drgnę aby się przyczynić do szerzenia tej ploty i takie coś nie będzie wisiało pod moimi filmami. Niech Arcros dalej kreci i kreci i kreci :). Drigma i tak powstanie i dobrze będzie się miała czy to z jakąś wymyśloną famą o Santrielu czy też nie. Kto ma rozum ten sam sobie wywnioskuje jak jest :).

emte2

Co to Arcros napędzasz sobie poparcie ?;>

Opublikowano

no bez przesady jeszcze mu troche do tego zera brakuje. Buena pod fimikiem zapytalem sie tylko czy ten serw ma cos wspolnego z santrielem nie szerzylem zadnych "bzdur"

Opublikowano

Tak w ogóle, jeśli zamierzacie tutaj grać, to grajcie, jednakże odradzam wydawania pieniędzy na ten serwer (oczywiście wasze pieniądze, więc wydawajcie na co chcecie), jednak wiedzcie, że możecie się ostro rozczarować, jak wydacie kilkaset złoty, a tu boom.

xnzn.jpg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...