Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Czy warto zacząć grać od 0 ?

MaZZi

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witajcie chciał bym zapytać czy warto grać od zera w Dark Orbit.

Grałem kilka lat temu w tą grę jeszcze na starym silniku. Od tamtej pory wiele się zmieniło.

Jeżeli warto zacząć to chciał bym, zęby ktoś mógł mi przedstawić co i jak grać w aktualnych czasach :)

Gorąco pozdrawiam i dziękuje !

Opublikowano

Da się grać tylko 95% to już boty.

Żeby mieć nowoczesną FE trzeba jakieś dobre parę miechów 24/7

2sgruiim7hp9.png

Nigdy nie rozmawiaj z idiotą. Najpierw sprowadzi Cię do swojego poziomu, a później pokona doświadczeniem.

Opublikowano

Witajcie chciał bym zapytać czy warto grać od zera w Dark Orbit.

Grałem kilka lat temu w tą grę jeszcze na starym silniku. Od tamtej pory wiele się zmieniło.

Jeżeli warto zacząć to chciał bym, zęby ktoś mógł mi przedstawić co i jak grać w aktualnych czasach :)

Gorąco pozdrawiam i dziękuje !

Najlepiej kup konto bo gra od nowa się nie opłaca bo ci się znudzi ;) Taka jest moja rada ja osobiście sprzedałem konto i od 2-3 miesięcy gram od nowa 3 tygodnie posiadam PD bot I Bardzo się przydaje jak masz zamiar zacząć to polecam kupić odrazu bota .

Zbieram like + ;]

Opublikowano

hymmm

Mam jeszcze stare konto ale szału nie ma.

Mam tam 3 irysy reszta flaxy

chyba z 26 lf3 do tego wszystkie osłony i napędy premium.

Raz dostałem bana za bota.

Opublikowano

Graj na tym. Co Ci przeszkadza ostrzeżenie?

MOBO-Asus P8Z68-V/GEN3 CPU-Intel Core i5 2500K(4,7GHz)+SilentiumPC Fortis HE1225

GPU-2xAsus 7870 DCII HDD-Western Digital 500GB, SATA/600, 64MB

PSU-OCZ ZX-Series 850W SLI Modular PSU 80Plus Gold CASE-Zalman Z9 U3

RAM-Kingston HyperX 2x4GB 1600MHz DDR3 NAP-Samsung DVD -/+ R/RW 22x

Opublikowano

Zależy, jak chcesz bocić, zostaw to, jak grać uczciwie, kup lepsze, bo teraz ciężko się dorobić bez bota i przelewów.

Jeżeli pomogłem, nie bądź żyła, daj

like, to nie gryzie :)

Opublikowano

hymmm

Mam jeszcze stare konto ale szału nie ma.

Mam tam 3 irysy reszta flaxy

chyba z 26 lf3 do tego wszystkie osłony i napędy premium.

Raz dostałem bana za bota.

Wykożystaj trail open stela i kopen stela to masz 48 h botowania na palladium złożysz z tego jak mało ludzi z 2 zety lub inne wrota ale zeta najbardziej opłacalne wrota . -.-

Zbieram like + ;]

Opublikowano

Ja osobiście kupił bym konto nowe ale od kolegi ze wsi badz miasta gdyż dużo złodziei czeka na nas i po klku dniach po kącie na które wydałeś 200zł.

Na palce trzeba miec cierpliwośc i pilnowac ciągle bota czy ktoś go nie bije i czy się nie zaciął.

Na bocie się nie opłaca latac na bonusach bo przynajmiej ja tak mam że polata sobie 5/6 h i zbiera 50% mniej urki,ale za to na alienach opłaca się latac zawsze

CO JE GRANE ?

Opublikowano

Ja osobiście kupił bym konto nowe ale od kolegi ze wsi badz miasta gdyż dużo złodziei czeka na nas i po klku dniach po kącie na które wydałeś 200zł.

Na palce trzeba miec cierpliwośc i pilnowac ciągle bota czy ktoś go nie bije i czy się nie zaciął.

Na bocie się nie opłaca latac na bonusach bo przynajmiej ja tak mam że polata sobie 5/6 h i zbiera 50% mniej urki,ale za to na alienach opłaca się latac zawsze

Skoryguje , bo teraz da się latać(stfu bocić) tak naprawdę tylko na alienach. No chyba , że ktoś ma podwajacz oraz lata na bitkach.

Opublikowano

Skoryguje , bo teraz da się latać(stfu bocić) tak naprawdę tylko na alienach. No chyba , że ktoś ma podwajacz oraz lata na bitkach.

Ja mam podwajacz ale nawet z nim na bitkach po 3-4h marnie idzie..

1355697137-U769566.png

Opublikowano

Teraz jakoś słabo z uridium idzie kiedyś lepiej szło

Kupiłem vege starą FE i po 1g tylko 2 - 3k uridium.

2sgruiim7hp9.png

Nigdy nie rozmawiaj z idiotą. Najpierw sprowadzi Cię do swojego poziomu, a później pokona doświadczeniem.

Opublikowano

Teraz jakoś słabo z uridium idzie kiedyś lepiej szło

Kupiłem vege starą FE i po 1g tylko 2 - 3k uridium.

Bo wprowadzili limit zbierania boxow?

1355697137-U769566.png

Opublikowano

Da się grać tylko 95% to już boty.

Żeby mieć nowoczesną FE trzeba jakieś dobre parę miechów 24/7

Właśnie poleciał raport.

Podaj mi obliczenia czy cokolwiek w którym stwierdziłeś że 95% kont które lata to boty.

Żeby mieć nowoczesną FE wystarczy kilka tyś, a nie tylko " pare miechow" więc takie stwierdzenie jest błędne.

Co do tematu, nie opłaca się, lepiej kupić konto, szybciej i taniej.

Chodź, zrobimy te jebane zdjęcie, CZIIIISS *.*

Opublikowano

Właśnie poleciał raport.

Podaj mi obliczenia czy cokolwiek w którym stwierdziłeś że 95% kont które lata to boty.

Żeby mieć nowoczesną FE wystarczy kilka tyś, a nie tylko " pare miechow" więc takie stwierdzenie jest błędne.

Co do tematu, nie opłaca się, lepiej kupić konto, szybciej i taniej.

Jak nie było limitu na boxy, to na podwajaczu, PVP Vega bociłem 3 miesiace i mialem konto 28lf4 full havoc all formacje 9 dronow na 16 lvl <3

1355697137-U769566.png

Opublikowano

Jak nie było limitu na boxy, to na podwajaczu, PVP Vega bociłem 3 miesiace i mialem konto 28lf4 full havoc all formacje 9 dronow na 16 lvl <3

Daj spokój. Podwajacz + event + brak limitu na skrzynki + PVP = to w 1tyg szlo FE po 24/h zrobic

Opublikowano

Daj spokój. Podwajacz + event + brak limitu na skrzynki + PVP = to w 1tyg szlo FE po 24/h zrobic

Dokładnie, mi na cz3 na pvp z petem+profil na boxy 20% zbierał ibot ponad 200k urki na dobe, a pbdo-bot nawet 300 bo w nim jest specjalna opcja na boxy, zbiera na dużą odległość.

Jeżeli pomogłem, nie bądź żyła, daj

like, to nie gryzie :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...