Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Świąteczna rekrutacja do MPC Media Team!

Zavetti

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Mi to wisi, tak to i tak -10, +20 to na -10% zostaje bo mam talon <3

Pytam się czysto teoretycznie, nigdzie nie zostało sprecyzowane ile mam zostać w MMT by zdjęto mi 10%.

• Odpowiedzi 65
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Może się skuszę na montaż :)

przykro mi grubych ludzi nie przyjmujemy

Opublikowano

Zavetti MML, wreszcie ktoś, że tak powiem normalny. Drugiego pana nie kojarzę. Pierwszy raz nick widzę.

951841430649214321545.png

Day after day.

Opublikowano

Żałosne, tak mało chętnych, że trzeba "zapłacić" by przyszli?

Coraz bardziej mmt się pogrąża, coraz bardziej.

Dash, podobna akcja była rok temu na wakacje, kiedy do MMT było na najwyższym poziomie. W dodatku, nie jest to nabór kwietniowy z okazji imienin cioci Bożenki, tylko świąteczny. A na brak chętnych nie narzekam, jak chcesz to zostaniesz moją osobistą sekretarką, która będzie sprawdzała podania.

Napisz temat, że poszukujesz sekretarki a w nagrodę dasz black membera - zobaczysz ile ofert dostaniesz ;)

Nie bywam już na forum, jeżeli masz sprawę wal na FB...

Opublikowano

Dash, podobna akcja była rok temu na wakacje, kiedy do MMT było na najwyższym poziomie. W dodatku, nie jest to nabór kwietniowy z okazji imienin cioci Bożenki, tylko świąteczny. A na brak chętnych nie narzekam, jak chcesz to zostaniesz moją osobistą sekretarką, która będzie sprawdzała podania.

Opublikowano

Czy to jest temat na wywody o tym czy mnie znacie, czy też nie? Nie wydaje mi się ;p

everybody_lies_by_deadmelkor-d5bl91v.png

"Trzeba wiedzieć kiedy ze sceny zejść

Niepokonanym

Wśród tandety lśniąc jak diament

Być zagadką, której nikt

Nie zdąży zgadnąć nim minie czas..."

| exModerator Inne MMO | exLider League of Legends | exMPC Media Lider | VIP |

Opublikowano

Dashu, wbij do MMT to się dowiesz wszystkiego. Nie wiesz nic = piszesz co wiesz.

Byłem już - drugi raz nie popełnię tego błędu.

Nie bywam już na forum, jeżeli masz sprawę wal na FB...

Opublikowano

Byłem już - drugi raz nie popełnię tego błędu.

Błędem była Twoja rejestracja. Sry, ale nie znasz obecnej sytuacji więc nie wypowiadaj się.

Nieregulaminowa sygnatura

Opublikowano

Ma chłopak pełną rację. Sam Michał swoim zapałem i umiejętnościami prowadzenia tego projektu wam nie pomoże, skoro sami strzelacie sobie w stopę w aplikacjach ;)

Żarty jakieś synu. Nie znasz kompletnie sytuacji, a co do "strzału w stopę" to wyjaśniłem w dziale MMT.

Opublikowano

Chcesz dyskutować to PW, nie spamuj tutaj. Nie interesuje mnie Twoja osoba, kim jesteś a kim byłeś. Podanie do MMT warto złożyć, tylko trzeba czytać podpięte tematy Endymionku ; ))

@down

Teraz, ale kiedy składałeś to nie był, nawet paczki nie złożyłeś, znawco i pro elo montażysto.

Opublikowano

Chcesz dyskutować to PW, nie spamuj tutaj. Nie interesuje mnie Twoja osoba, kim jesteś a kim byłeś. Podanie do MMT warto złożyć, tylko trzeba czytać podpięte tematy Endymionku ; ))

@down

Teraz, ale kiedy składałeś to nie był, nawet paczki nie złożyłeś, znawco i pro elo montażysto.

Weź kurwa bo coś mi się robi jak gadasz takie głupoty.Endymionek w chuj robił dla MMT, był jednym z tych którzy poświęcali godziny, a ty zapierdalasz po trupach do nie wiadomo jakiego celu i robisz z siebie nie wiadomo kogo.Weź wypierdalaj

Powinieneś go kurwa prosić żeby poszedł do MMT a nie odpierdalać jakieś dziwne rzeczy

Opublikowano

Weź kurwa bo coś mi się robi jak gadasz takie głupoty.Endymionek w chuj robił dla MMT, był jednym z tych którzy poświęcali godziny, a ty zapierdalasz po trupach do nie wiadomo jakiego celu i robisz z siebie nie wiadomo kogo.Weź wypierdalaj

Powinieneś go kurwa prosić żeby poszedł do MMT a nie odpierdalać jakieś dziwne rzeczy

A za co mam go prosić? Nie chciał to nie, dla mnie jest nikim a dla was jest elitą - spoko.

Opublikowano

A za co mam go prosić? Nie chciał to nie, dla mnie jest nikim a dla was jest elitą - spoko.

za to ty jesteś konfiturą, pisjoł

1355507663-U754225.png

Pierdol system, lecz rób to stylowo

Powrót na stare konto:

Cass†

Opublikowano

Dla nas jest dobrym kumplem dla ciebie nikim.Bardzo wartościowy człowiek w przeciwieństwie do ciebie.Idź dalej kapować, może wyliżesz globala

Opublikowano

Problemem jest to, że nie potrafisz odróżnić znajomości (na zasadzie ziomek z ziomkiem) od znajomości umiejętności drugiej osoby. Ty poważnie chcesz mnie uczyć jak działa ta drużyna? Chłopcze dużo i to powtarzam jeszcze raz dużo Ci do tego brakuje. A co do mojej wiedzy o sytuacji, to gdybyś znał trochę moją historię na forum wiedziałbyś, że mi "ptaszki" dużo ćwierkają i to z każdego ukrytego dla >Membersów działów. ;)

Problemem jest to, że nie potrafisz odróżnić znajomości (na zasadzie ziomek z ziomkiem) od znajomości umiejętności drugiej osoby.

Nie wiem czy to dobrze zinterpretowałem, ale chodzi Ci o dostawanie sie do MMT poprzez znajomosci, tak masz racje... sam to zauwazyłem...tutaj nie ma co zaprzeczać. Ale mam nadzieje, ze z nowym Liderem się to zmieni.

Zapraszamy serdecznie, i nie wypowiadajcie sie o mmt skoro nie macie bladego pojecia o nim, ok dash?

Opublikowano

Endy dobrze napisal stary lider wrocil ale bez ekipy to nic mu nie daje, czekam na duds, wredzie, bez nich i tak jestesmy gownem. Przesluchalem wasz ostatni film (tak przesluchalem) i lektor zwalil po calosci (bez obrazy). A zakoncze to cytacikiem

"bo lubie lizac kolana"

459941400613567233746.png
By @Jowe.
Postwriter | Gold Member

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...